1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř otočil derby a je stále stoprocentní


Branky


0

Libouchec neudržel vedení a v závěru odmítl vyrovnání.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól s hosty zacloumal

Hodně zajímavé utkání mohli vidět diváci v Libouchci. Domácí tým, který získal šest bodů, přivítal devítibodový Mojžíř.

 

Libouchec doma neprohrává a dal také první branku. V osmé minutě propadl pravý obránce Mojžíře. Přišel centr, který našel Slavku a libouchecký hráč pak prostřelil Kubce. Hosty tato situace opařila a do konce poločasu působili hodně zakřiknutým dojmem. Domácí si ještě vypracovali pár šancí, ale do kabin se šlo stejně za stav 1:0 pro Libouchec.

Obrat? Hlavní roli hrál Sikora

Po změně stran se hosté přeci jen, i díky důraznější domluvě trenéra o poločase v kabině, zlepšili. A nakonec také utkání obrátili.

 

Prsty v tom měl Jakub Sikora. Nejprve v 52. minutě využil chyby domácí obrany, když míč propadl mezi stopery a Sikora ho uklidil k tyči. Hosté pak byli o chlup aktivnější a v 78. minutě přišel vítězný gól.

 

Sikora vystřelil z přímého kopu, Pluhař míč vyrazil před sebe. Nejrychlejší reakci prokázal Valta, který kulatý nesmysl poslal mezi nohy domácího brankáře a rozhodl tak o vítězství Mojžíře 2:1. V závěru mohl Libouchec vyrovnat, jeden z jeho hráčů ovšem ze dvou metrů přestřelil úplně prázdnou branku...

 

Hosté tak, stejně jako Modrá, mají stále plný počet bodů.

 

Mojžíř doma v dalším kole hostí Libochovice, Libouchec hraje těžké utkání na Střekově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, FK Libouchec: "Zápas ovlivnil hodně podmáčený povrch. My jsme jako vždy na soupeře vlétli a vstřelili i brzký gol. Bohužel naše slabina je soupeře dorazit. Z obrovské tlaku už jsme branku nevstřelili a soupeř trestal naše chyby v obraně. Nejprve propadl míč mezi stopery, poté jsme nedoběhli odražený balon z trestného kopu."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Rychlý gól Libouchce nás opařil, tým působil zakřiknutě. Po důrazné domluvě trenéra o poločase se náš výkon zlepšil. Za tři body jsme samozřejmě moc rádi."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - R. Němeček [-] (56. M. Kabát [-] ) , J. Černohorský [-] (71. D. Kodet [-] ) , R. Wild [-] , J. Studený [-] , V. Slavka [-] (80. L. Martinů [-] ) , M. Hejna [-] , J. Novák [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

TJ Mojžíř
M. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] - P. Valta [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] , V. Fiala [-] - A. Vitásek [-] , M. Pavlík [-] (82. J. Zikmundovský [-] )

ŽK: 37. R. Němeček , 78. J. Novák - 12. P. Valta , 72. J. Zabloudil , 75. P. Král .
Hráči zápasu: P. Král , J. Sikora .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Biolek Radomír - HUSAR Vladislav, NEDOROST Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.