Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice předvedly excelentní poločas, Libochovice stále čekají


Branky


0

Domácí nováček si po čtvrté porážce hodně stěžoval na hlavního rozhodčího.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle? Domací dostali čtyři fíky...

Derby utkání zavedlo do Libochovic fotbalisty Lovosic. Ani jednomu z celků se vstup do soutěže moc nevydařil. Domácí nováček neměl ani bod, hosté získali jen dva.

 

První poločas ovšem patřil jednoznačně Lovosicím. Už v první minutě předvedli hosté parádní akci, kterou zakončil Espinosa. Hosté byli lepší, Libochovice v prvním poločase svým výkonem zklamaly.

 

Lovosice se pak třikrát gólově utrhly během sedmi minut. V 25. minutě zvýšil na 2:0 Baborák, za šest minut dal třetí gól Klouček, o minutu později stanovil Marčaník poločasový stav na 0:4 v neprospěch domácích Libochovic.

Hosté zvolnili, Libochovice se dostaly do hry

Po změně stran se na hřišti role obrátily. Hosté zvolnili a Libochovice se zlepšily. Domácí nakopla 48. minuta, kdy centr Petra Musila zapadl za Vavreka. Svěřenci Václava Řezníčka ucítili šanci a Lovosice najednou vypadly ze hry.

 

Po hodině hry přišla druhá domácí trefa. Po penaltě, která byla, snížil na 2:4 Ladislav Horký. Lovosice však větší drama nepřipustily, o třech bodech definitivně rozhodl Antonín Marčaník, který v 90. minutě upravil na konečných 5:2 pro Lovosice.

 

Lovosice v dalším kole hostí doma poslední Velké Březno, Libochovice jedou na půdu druhého Mojžíře.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Vůbec se mi nelíbil výkon rozhodčího. Neodpískal proti Lovosicím stoprocentní penaltu, po faulu na našeho obránce naopak Lovosice daly branku. Hosté mu sprostě nadávali, ale karty jsme dostávali my. I delegát přiznal, že se ta penalta kopat měla. Podle mě to byla fraška. Ale zápas jsme si prohráli v prvním poločase, to byl moc špatný výkon. Po změně stran se to zlepšilo, ale už bylo pozdě."

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Přístup k utkání byl daleko jiný, než v předchozích kolech. V týdnu jsme udělali nějaké změny, první poločas byl výborný. A to jsme mohli dát více, než čtyři branky. Bohužel po změně stran nám přestali hrát krajní záložníci, Libochovice snížily a do je pobláznilo. Naštěstí jsme do pak udrželi. Zasloužená výhra."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , O. Hemerka [-] , O. Novák [-] (65. T. Zůna [-] ) - P. Tuček [-] , I. Oros [-] , L. Horký [-] (85. T. Urban [-] ) , M. Hudik [-] - P. Musil [-] (87. [-] ) , O. Hudik [-] (87. M. Kozák [-] )

ASK Lovosice
J. Vavrek [-] - M. Klouček [-] (72. B. Oros [-] ) , V. Krpeš [-] , J. Kovařík [-] , J. Vochomůrka [-] , M. Zdvořák [-] (68. M. Suchý [-] ) , R. Espinosa [-] , A. Marčaník [-] (90. J. Stašek [-] ) , J. Hušek [-] , M. Kočina [-] , B. Baborák [-] (58. D. Walter [-] )

ŽK: 49. J. Košťál , 77. M. Hudik , 90. T. Zůna - 9. J. Hušek , 27. M. Zdvořák , 74. M. Kočina .
Hráči zápasu: V. Krpeš , A. Marčaník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Tomáš - FLADE Jens, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.