0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na podmáčeném terénu rozhodl děčínský Jakubec


Branky


0

Velké Březno se stále trápí, s Děčínem prohrálo 0:1.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly nepřicházely

Děčínský Junior přijel na hřiště, které je těsně vedle Labe, v roli favorita. Parta trenéra Pavla Horáčka vybojovalo šest bodů, v posledním kole přestřílela Lovosice 7:4. Naopak domácí Jiskra marně čeká na první body, navíc se ji nedaří ani v útoku.

 

Od začátku drželi hosté míč více na svých kopačkách. I přes těžký terén se snažili děčínští fotbalisté kombinovat a hrát fotbal. Domácí jen sporadicky přecházeli na polovinu hostí. První šanci tak měli hosté po čtvrt hodině hry, když se na hranici pokutového území  Velkého Března uvolnil Radek Chýna, který v týdnu přestoupil do Děčína z České Lípy. Jeho střela jen těsně minula domácí branku. Hosté pak v prvním poločase ještě zahrozili několikrát, především mladý útočník Přibyl byl hodně aktivní.

 

Domácí měli jednu vyloženou šanci, ale Smutný v bráně hostí svůj celek podržel. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Dvě minuty před koncem se rozhodlo

Po přestávce se přeci jenom hra vyrovnala, domácí se snažili více ohrozit hostující branku. Obrana Junioru Děčín však pracovala spolehlivě a několik příležitostí Velkého Března dokázala zlikvidovat.

 

Postupem doby bylo zřejmé, že kdo dá branku, vyhraje. Oba celky se snažily strhnout vítězství na svojí stranu. Šťastnější byl nakonec Děčín. Dvě minuty před koncem zápasu po pravé straně utekl rychlý Jakubec a střelou pod břevno rozhodl o vítězství Junioru. Zbytek utkání si již hostující hráči ohlídali a získali další tři body.

 

V dalším kole jede Velké Březno k těžkému utkání do Lovosic, Junior Děčín doma hostí Rumburk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Jsme smutní, výkon nebyl špatný. Bylo to o jedné brance a tu dal nakonec Děčín. Navíc se jejich střelec podle mě ukopl. Musíme to už prolomit."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Devět bodů je slušným počinem, navíc jsme hráli tři zápasy venku. V prvním poločase jsme byli lepší, po změně stran domácí hru vyrovnali. Bylo jasné, že rozhodne jediná branka. A také se tak stalo."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - A. Virt [-] (46. J. Charvát [-] ) , M. Gajdoš [-] (46. M. Čapek [-] ) , L. Lapšo [-] (85. M. Maturkanič [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Berjak [-]

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Beneš [-] , R. Chyna [-] (89. J. Hadrava [-] ) , P. Gaher [-] , Č. Timofij [-] (46. O. Lhoták [-] ) , J. Horáček [-] , V. Přibyl [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Stach [-] , J. Florián [-] , R. Jakubec [-] (90. P. Krupička [-] )

ŽK: 41. M. Valenta , 51. V. Neuman , 75. J. Pechánek , 81. D. Králíček - 75. O. Lhoták .
Hráči zápasu: M. Smutný , V. Přibyl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ludvík Tomáš - MÍČ Vojtěch, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.