0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčín doma opět na Rumburk nestačil


Branky


71. A. Zima , 76. J. Chlada , 80. J. Chlada
0

Fotbalisty děčínského Junioru potopilo deset minut, Rumburk po výhře 3:0 slaví první body!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak byl k ničemu

Domácí Junior Děčín vstupoval na Městském stadionu k duelu proti Rumburku jako favorit. Vyhrál poslední tři zápasy, naopak hosté měli na svém kontě hrozivou nulu. Ovšem minulý rok Děčín na jeho hřišti nečekaně zaskočili.

 

Trenér Pavel Horáček musel oželet služby čtyř hráčů, když neměl k dispozici Smutného, Gahera, Jakubce a Horáka. Více aktivnější byl v prvním dějství rozhodně Junior Děčín, který se dostával do šancí. Ve 20. minutě se dostal po centru Stacha do šance Chýna, gól však nedal. Ve 28. minutě vystřelil z trestného kopu Florián, míč jen těsně minul tyčku Bednářovo branky.

 

V poslední minutě prvního dějství mohl dostat Děčín do vedení Přibyl, jeho střelu ovšem zastavila tyč.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Rumburk dal za deset minut tři branky

Do druhého poločasu nastoupil Junior Děčín s cílem rozhodnout. Do 70. minuty má převahu, ale branku prostě nedává. A tak vzápětí přichází zasloužený trest.

 

V 71. minutě po rychlém rumburském protiútoku obchází Zima stopera a domácímu brankáři nedává žádnou šanci. O pět minut později jsou hosté do dalšího rychlého kontru. Na jeho konci protrhává Chlada svou střeleckou smůlu a hosté vedou 0:2.

 

Velmi dobrou desetiminutovku hostů uzavírá opět Chlada. Ten prchl domácí obraně a pěknou střelou uzavřel skóre na konečných 0:3. Děčín po druhé brance odpadl, pět minut před koncem navíc přišel o vyloučeného brankáře Stejskala. Ten zahrál mimo vápno rukou a dostal červenou kartu.

 

V dalším kole hostí Rumburk Lovosice, Junior Děčín zajíždí do Duchcova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 




Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "Je to pro nás krutý výsledek. Ale Rumburk si za ten závěr asi zasloužil vyhrát. Do první branky jsme byli lepší, ale bylo to o prvním gólů. Po brance soupeře se nám přestalo dařit, druhá trefa nás definitivně položila."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Konečně se nám povedlo utkání výsledkově. I když jsme si v prvním poločase neodpustili udělat zbytečné dvě hrubé chyby v obraně. Kolektivním výkonem jsme udělali vše, abychom konečně vyhráli. Za předvedený výkon, hlavně ve druhém poločase, jsme si vítězství zasloužili."



Sestavy


FK Junior Děčín
J. Stejskal [-] - D. Ješeta [-] , J. Hadrava [-] , R. Chyna [-] , Č. Timofij [-] (85. P. Němec [-] ) , V. Přibyl [-] , J. Drahoňovský [-] (62. J. Folprecht [-] ) , M. Stach [-] , J. Florián [-] , J. Beneš [-] , J. Horáček [-]

FK Rumburk
T. Bednář [-] - O. Linhart [-] , J. Chlada [-] , M. Demeter [-] , V. Chlan [-] , A. Zima [-] , D. Holubek [-] , J. Hejl [-] , V. Honců [-] (79. ) , T. Stankovič [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 49. D. Ješeta , 65. M. Stach - 34. V. Honců , 65. J. Ruszó . ČK: 85. J. Stejskal .
Hráči zápasu: J. Chlada , T. Bednář .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - FLADE Jens, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.