Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice nezklamala, Modrou ale nezastavila


Branky


0

Domácí favorit se rozjížděl pomaleji, nakonec ale zvítězil 4:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice v úvodu zaskočila soupeře

Na půdu dosavadního lídra z Modré přijela Česká Kamenice, která vstoupila do letošního ročníku také velmi dobře. Oba týmy musel počítat s několika absencemi, na hřišti tak rozhodně nebyly nejsilnější základní sestavy.

 

Prvních dvacet minut patřilo České Kamenici. Hosté šli do konce po deseti minutách do vedení, kdy se po rohovém kopu prosadil Bedřich Matulka. Modré toto varování nestačilo, hosté si vytvořili další šance. Ale vinou špatní koncovky už další nepřidali.

 

Domácí se rozjížděli pomaleji. Nakonec jim pomohlo přeskupení řad a vyrovnání v 18. minutě z kopačky Vaschkeviche - 1:1. Modrá pomalu získávala herní převahu a ještě do poločasu se jí v 45. minutě daří vstřelit branku, když po akci Štorce dává Kříž do prázdné branky na 2:1. Za takové stavu se šlo do kabin.

Po změně stran už Modrá diktovala tempo hry

I úvod druhé půle se domácím vyvedl, odražený míč napálil do branky ve 47 minutě Tomáš Fejfar - 3:1. Ještě jednu branku přidali domácí v 58 minutě, když zakončoval Bičák střelou k tyči na konečných 4:1. Pak už se zápas v poklidu dohrával.

 

Česká Kamenice sice padla, výkonem ovšem nezklamala. Domácí ale potvrdili svou kvalitu, nadále jsou stoprocetní a drží průměr šest vstřelených branek na jeden zápas.

 

V dalším kole čeká Modrou derby v Libouchci, Česká Kamenice hostí Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Kamenice byla prvních dvacet minut jasně lepší a můžeme být rádi, že nevedla vyšším rozdílem než jedné branky. Pomohlo nám přeskupení hráčů a celkem brzké vyrovnání. Jako rozhodující se ukázal závěr první a začátek druhé půle, když jsme dali dvě branky. Těm hráčům, kteří nastoupili s nemocí či lehčím zraněním, musím poděkovat. Protože bez nich by jsme snad ani nedali mužstvo dohromady."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Vyšel nám začátek, kdy jsme svou aktivitou zaskočili Modrou. Škoda, že nepřišli další branky. Také nám nepomohlo, že se brzy zranil Landovský a pak Mitruška. Ale ostudu jsme tady neudělali, mohlo to skončit 7:4. Tady jsme mohli jen získat, důležitější budou jiné zápasy."



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - T. Fichtner [-] , M. Bičák [-] , D. Tesařík [-] (72. L. Sýkora [-] ) , T. Fejfar [-] , V. Kříž [-] , A. Čapek [-] , L. Štorc [-] , J. Štěrba [-] , A. Slykhouski [-] (61. V. Šotola [-] ) , R. Vaschkevich [-]

FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - P. Vaněk [-] , T. Tschakert [-] , J. Čvančara [-] , J. Kozelek [-] - M. Mach [-] , J. Mitruška [-] (42. M. Braun [-] ) , M. Švanda [-] (76. T. Marek [-] ) , J. Chmelík [-] - L. Landovský [-] (8. B. Matulka [-] ) , F. Černý [-]

ŽK: 50. R. Vaschkevich .
Hráči zápasu: A. Čapek .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Holec Ladislav - HUSAR Vladislav, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.