J. Vrkoslav 14.
P. Giňa 36.
P. Giňa 40. (p.)
P. Giňa 83.
4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcovská legenda zařídila první body


Branky


14. J. Vrkoslav , 36. P. Giňa , 40. P. Giňa (p.) , 83. P. Giňa
0

Pavel Giňa dosáhl na hattrick a přispěl k výhře 4:0 nad Juniorem Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo prakticky hotovo

Fotbalisté Junioru Děčín přijeli na půdu Duchcova v roli papírového favorita. Svěřenci Pavla Horáčka sice v posledním kole doma padli 0:3 s Rumburkem, přesto měli o devět bodů více, než Duchcov.

 

Tým, hrající minulou sezónu krajský přebor, zažívá hororový start. V pěti utkáních totiž vyšel bodově naprázdno. Na druhou stranu v posledním kole předvedl na půdě Jílové zlepšený výkon.

 

Hned v úvodu zápasu prověřil děčínského gólmana Smutného střelou Chochola, avšak ten míč kryl. Ve čtrnácté minutě se ale dostali domácí do vedení. Kubánkův nákop z vlastní šestnáctky prodloužil za půlkou hřiště Giňa na Vrkoslava, ten šel sám na gólmana a zakončil přesně - 1:0.

 

Duchcovské jejich vedení povzbudilo k vyšší aktivitě, ale hra se odehrávala v následujících minutách spíše ve středu pole mezi oběma šestnáctkami. Junior byl nebezpečný hlavně ze standardních situací, ale s těmi si domáci defenziva poradila.

 

Ve 36. minutě po zákroku na Chocholu prostřelil Giňa z přímého kopu zeď a Duchcov šel do dvoubrankového vedení. To za čtyři minuty navýšil opět Giňa. Aktivního Vrkoslava na dalším výletu podrazil gólman Smutný, viděl za to žlutou a nejstarší hráč na hřišti penaltu s přehledem proměnil.

 

Bohužel pro Duchcov nedohrál první půlku Chochola, který minutu před jeho koncem musel být vystřídán pro zranění kotníku.

Hosté se zlepšili, na zvrat to ale nebylo

Druhý poločas si Duchcov hlídal vedení, navíc se pokoušel se o další branku. Děčín mu ale toho moc nedovolal. Když už se do šancí domácí hráči dostali, chybělo přesnější nebo důraznější zakončení.

 

Další příležitost dostali opět dorostenci a předvedli znovu několik podařených akcí. Bezbrankový ale druhý poločas nezůstal. V 76. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Stach a přesilovku Duchcov dokázal využít. V 83. minutě na dlouhý výkop Podolského skákali Šmejkal s Floriánem, od něhož se míč odrazil ke Giňovi a ten sám proti gólmanovi nazaváhal a trefil se tak i ze hry. Ten samý hráč mohl přidat o chvíli později i čtvrtou branku, tentokrát ale o kousek minul.

 

Domácí tak slaví první body v sezóně, nutno dodat, že po výhře 4:0 zcela zasloužené. Naopak Junior prohrál při skóre 0:7 druhý zápas v řadě, čelo tabulky mu tak odskočilo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Děčínský tým nepředváděl špatný výkon v poli, brankou Podolského ale téměř neohrozil. Naopak my byli efektivnější a šli za výhrou důrazněji. Podolský má první čisté konto a tým může jet k dalšímu zápasu do Lovosic už s lepší náladou."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Hráči nastoupili hodně lehkovážně, na domácích byla od začátku vidět větší chuť do hry. Po přestávce jsme se přeci jenom mírně zvedli, ale domácí bojovali a po zbytečném vyloučení obránce Stacha přidali čtvrtou branku. Hráči naprosto zklamali a zaslouženě prohráli."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - J. Vrkoslav [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] (75. J. Král [-] ) , D. Kubánek [-] , J. Meisner [-] - D. Boho [-] (69. J. Zedník [-] ) , T. Berko [-] (80. P. Reichel [-] ) , M. Moravec [-] - D. Chochola [-] (44. M. Smejkal [-] ) , P. Giňa [-] -

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Beneš [-] , R. Chyna [-] (51. Č. Timofij [-] ) , D. Horák [-] , R. Jakubec [-] , J. Horáček [-] , V. Přibyl [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Stach [-] , J. Florián [-] , D. Ješeta [-] (23. O. Lhoták [-] )

ŽK: 19. J. Vrkoslav , 23. T. Berko , 55. M. Moravec , 76. J. Meisner , 87. P. Reichel - 27. M. Stach , 40. M. Smutný , 57. J. Beneš , 61. O. Lhoták . ČK: 76. M. Stach .
Hráči zápasu: P. Giňa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchánek Antonín - ROHÁČ Zdeněk, MEDER Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.