Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov plenil v České Kamenici a poskočil na první místo!


Branky


0

Domácí dle slov vlastního trenéra předvedli ostudný výkon a poprvé v sezóně ztratili na domácím hřišti body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdyby Černý vyrovnal...

Do České Kamenice, která měla devět bodů dorazil čtrnáctibodový Oldřichov. Ten v úvodu soutěže zahodil nováčkovský ostych a směle bojuje o nejvyšší příčky. Navíc mu perfektně funguje obrana, v týdnu pak vyhrál dohrávku v Duchcově poměrem 3:0.

 

Domácí parta Pavla Mokráčka ale doma vyhrála všechny tři zápasy, kdy postupně porazila 2:1 Libochovice a Libouchec, 3:2 pak vyhrála nad Střekovem. V prvním poločase se diváci dočkali jediné trefy. Ve 23. minutě se po rychlém protiútoku trefil Jan Dědič.

 

Domácí se trápili, mohli ovšem chvilku před poločasem vyrovnat. Do obrovské šance se dostal útočník Filip Černý, jeho pokus ale skončil na tyči. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 v neprospěch domácího výběru. 

Rozhodl druhý gól

Po změně stran o výsledku rozhodla 58. minutě. To se ke druhé oldřichovské trefě dostal poměrně snadno Jan Toth, který překonal brankáře Marka.

 

Od té doby domácí úplně odešli z trávníku a Oldřichov si vytvářel jednu šanci za druhou. Naštěstí pro domácí proměnil "pouze" dvě. Tomáš Holubička na to využil pouhé tři minuty. Na 3:0 totiž zvyšoval v 65. minutě, skóre pak uzavřel v 68. minutě. Obě jeho trefy padly ze hry po rychlých akcích hostí.

 

Česká Kamenice tak v posledních dvou utkáních osmkrát inkasovala a je na sedmé místě. Naopak Oldřichov se po zaváhání Modré a Mojžíře posunul na první místo v tabulce!

 

V dalším kole jede Česká Kamenice do Jílového, Oldřichov doma hostí nevyzpytatelný Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Zasloužená porážka, svým výkonem jsme to hostům usnadnili. Nevidím do hlav hráčů...chyběla nám pokora a sebereflexe. Dále pak důraz, nasazení a ochota podstoupit osobní souboj. Od některých to byl prostě podělaný výkon, před diváky jsme si uřízli pořádnou ostudu. Porážka mě hodně mrzí a štve."

TJ Oldřichov
Dalibor Matouš, trenér TJ Oldřichov: "Do stavu 0:1 se hrál vyrovnaný fotbal. Kdyby tam domácí netrefili tyč, ale dali branku, mohlo se nám vést hůř. Kamenice chtěla hrát fotbal, snažila se kombinovat. Po druhé brance už jsme dominovali a mohli přidat více branek. Soupeři z čela tabulky nás ale teprve čekají."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - J. Kozelek [-] , J. Čvančara [-] , T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] - M. Jírava [-] (57. J. Šimek [-] ) , M. Mach [-] , J. Chmelík [-] , J. Šimek [-] - F. Černý [-] , B. Matulka [-] (75. P. Kozelek [-] ) -

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - L. Vebr [-] (46. J. Toth [-] ) , J. Dědič [-] , P. Sedláček [-] (76. F. Čutík [-] ) , J. Hrubý [-] (80. D. Matouš [-] ) , P. Holub [-] , T. Holubička [-] , J. Novák [-] , D. Skrčený [-] , K. Hoffmann [-] , J. Sláma [-]

ŽK: 55. J. Kozelek , 70. P. Vaněk - 47. P. Sedláček .
Hráči zápasu: T. Holubička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.