3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové zdolalo Kamenici a je na stříbrném stupínku


Branky


0

Naopak Česká Kamenice potřetí v řadě prohrála a v tabulce klesá.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový stav zlomil Jakub Kolář

Do Jílového dorazila Česká Kamenice. Oba týmy měly rozhodně co napravovat. Domácí v minulém kole ztratili dva body v Křešicích, Kamenice zase doma dostala od Oldřichova čtyři góly. Favoritem byl ale domácí tým, který se netají ambicemi, hrát na špičce tabulky.

 

V prvním poločase se hrál oboustranně bojovný, vyrovnaný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Za zmínku stojí jen šance Farkaše, který hlavičkou z malého vápna minul branku Richarda Marka. Přesto se Jílové ujalo ve 42. minutě vedení. U rohu vápna vybojoval míč Feledi a předložil ho do vyložené pozice Kolářovi, který se nemýlil. To byla sprcha pro hostující tým, který do té doby velmi dobře bránil a byl o něco málo lepším týmem v kombinaci.   Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Jílové.

Hosté otevřeli hru. To Jílovému svědčilo

Ve druhém poločase museli tedy hosté více hru otevřít, domácím nechávali více prostoru a ti toho po sedmi minutách využili. Po pěkné akci a krásné přihrávce Koláře zvýšil skóre utkání, svou první brankou za dospělý tým v dresu Jílového, Samuel Geletič.     O dvě minuty později přidal svou druhou branku nejlepší hráč utkání Kolář a dodal tím klid svému týmu. Poté se mohl z hattricku radovat právě Kolář, ale jeho dorážku do prázdné brány po přihrávce Horyny zablokoval  jeden z hostujících obránců.     Chvíli na to měl ještě šanci dobře hrající Feledi, ale zbytečnou kličkou přišel o zakončení. Zbytek utkání se pouze dohrával a Jílové si připsalo důležité body, které ho posunuly na druhé místo v tabulce.     V dalším kole jede Jílové do Libouchce. V derby utkání se mu tradičně nedaří. Česká Kamenice doma přivítá trápící se Junior Děčín.     Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!  


Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Čekal jsem, že to bude těžké utkání. A v prvním poločase se to taky potvrdilo. Zápas ovlivnil gól do šatny Kuby Koláře, po kterém už nám Kamenice musela nechat více prostoru, což jsme potřebovali. Za bojovnost a výkon ve druhém poločase musím kluky pochválit. Teď se musíme připravit na utkání v Libouchci, kde to nebudeme mít vůbec jednoduché. Navíc se nám s tímto soupeřem dlouhodobě nedaří."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Škoda prvního poločasu. Byli jsme o chlup lepším týmem. Jakoby se na některých hráčích projevila podzimní mentalita. Zase jsme opakovali ty samé chyby. Neděláme z toho vědu, v posledních třech zápasech jsme měli těžké soupeře, navíc hned dvakrát se hrálo venku."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Michalec [-] , S. Malowanyj [-] , F. Vait [-] , S. Geletič [-] (67. T. Reichelt [-] ) - T. Feledi [-] (82. R. Rangl [-] ) , T. Farkaš [-] (60. M. Horyna [-] ) , A. Čermák [-] , J. Kudrna [-] - M. Just [-] , J. Kolář [-]

FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - J. Kozelek [-] (78. P. Vondrka [-] ) , P. Vaněk [-] (72. B. Matulka [-] ) , T. Tschakert [-] , J. Čvančara [-] - M. Mach [-] , P. Kozelek [-] (63. M. Jírava [-] ) , J. Šimek [-] , J. Chmelík [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-]

ŽK: 70. T. Feledi - 28. J. Chmelík , 60. P. Kozelek , 61. J. Šimek .
Hráči zápasu: J. Kolář , T. Feledi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - MATAS Martin, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.