0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice šokovaly v Děčíně. Ten opět zklamal


Branky


0

Jiří Lepič se podepsal pod všechny čtyři křešické branky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mají problémy se sestavou

Na Městský stadion v Děčíně, kde hraje na umělé trávě svá domácí utkání tamní FK Junior, dorazily Křešice. Papírovým favoritem byl sice Děčín, poslední výsledky ale dávaly spíše šance Křešicím. Díky příchodů bratrů Hrdých, vyztužily Křešice obranu a v posledních dvou kolech inkasovaly jedinou branku. To Junior se po slibném vstupu do soutěže (čtyři zápasy = devět bodů) začal trápit. Prohrál 0:3 s Rumburkem a hlavně 0:4 v Duchcově.

 

Děčínský kouč Pavel Horáček měl velké problémy se sestavou, nemohl totiž počítat díky nemoci a zraněním s pěticí hráčů - Gaher, Timofij, Horák, Smutný a Hadrava. K tomu se ještě přidal v Duchcově vyloučený a proti Křešicím nedobrovolně odpočívající Stach.

 

Od začátku utkání byly Křešice lepší, Stejskala ale na poprvé zachránilo břevno. Pak ale úřadoval nejlepší hráč hostí Jiří Lepič. V 7. minutě se dostal k míči a zhruba ze třiceti metrů přehodil Stejskala. Navíc ve 24. minutě chyboval ve středu hřiště Beneš. Hosté podnikli rychlý brejk, který zakončil opět Lepič.

 

Do kabin se tak šlo za stavu Děčín - Křešice 0:2.

Junior po přestávce nepovstal

Po změně stran chtěl sebrat Děčín zbytky morálních sil k tomu, aby utkání zdramatizoval. Jeho snaha skončila v 59. minutě, kdy chyboval brankář Stejskal, který neudržel lehkou střelu Suchánka, který tak přidal třetí a uklidňující branku.

 

Zápas se pak prakticky dohrával. Čtvrtý hřebíček do domácí rakve zatloukl v 65. minutě Lubomír Lébl, který potrestal špatnou domácí rozehrávku.

 

Křešice tak získaly tři důležité body a potvrdily stoupající formu z posledních zápasů. Naopak Junior prohrál potřetí v řadě, navíc při děsivém skóre 0:11.

 

V dalším kole jede Děčín na půdu České Kamenice, Křešice hostí v pikantním souboji Lovosice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "O osudu utkání bylo rozhodnuto před zápasem, jelikož chybělo hned šest hráčů základní sestavy. Soupeř byl lepší, my dělali jednu chybu za druhou. Hra byla vcelku vyrovnaná, ale branku Křešic jsme prakticky neohrozili."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Zasloužené vítězství, byli jsme lepší ve všech směrech. Pochvalu zaslouží Lepič, který měl prsty ve všech gólech - dva dal a na další dva nahrál. Děčín mě svým výkonem hodně zklamal."



Sestavy


FK Junior Děčín
J. Stejskal [-] (65. P. Němec [-] ) - O. Lhoták [-] , J. Horáček [-] , J. Beneš [-] , J. Florián [-] , V. Přibyl [-] , J. Drahoňovský [-] , D. Ješeta [-] (54. J. Máša [-] ) , R. Jakubec [-] , R. Chyna [-] , P. Krupička [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - D. Lenrt [-] , V. Kühn [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] (73. J. Rusý [-] ) , M. Loula [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

ŽK: 71. J. Florián - 40. D. Lenrt .
Hráči zápasu: J. Lepič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smreček Ladislav - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.