0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá byla trpělivá a veze ze Střekova zaslouženou výhru


Branky


0

Naopak domácí se trápí, podruhé v řadě prohráli, navíc nedali ani branku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly nepřicházely

Do Ústí nad Labem, přesněji řečeno na Střekov, dorazila Modrá. Pod hradem se střetly dva týmy, které se dobře znají. Už třeba z minulé sezóny, kdy hrály krajský přebor a sestoupily. Modrá vstoupila do sezóny jako uragán, ale v posledních dvou zápasech pouze remizovala. To Střekov i díky personální krizi v minulém kola propadl, když doma dostal od Libochovic šest branek.

 

Od začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Střekov hrál hlavně na zabezpečenou obranu. Modrá si vypracovala řadu šancí, brankáře Dvořáka několikrát zachránila branková konstrukce. Lukáš Štorc trefil tyč, Kamil Podolský zase břevno. A do třetice zazvonila tyč, tentokráte horní, při pokusu Vojtěcha Kříže.

 

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Trpělivost se jim vyplatila

Po změně stran se hrálo podle stejných not, jako v prvním poločase. Modrá tlačila a Střekov se zuby nehty bránil. Postupně mu ale docházely síly, tlak hostů sílil. Střeleckou smůlu Modré nakonec protrhl dvacet minut před koncem po centru Tesaříka Vaschkevich.

 

Střekov musel trochu otevřít hru a dvakrát inkasoval. Další dvě trefy obstaral nejlepší hráč Modré Vít Žák. V 81. minutě připravil gól pro Lukáš Štorce, který to měl v koncovce lehké. V poslední minutě pak sám uzavřel na konečných 3:0.

 

Modrá tak odpověděla na výhry Mojžíře a Jílového a zůstává v těsném závěsu na třetím místě. Střekov je pátý, ovšem zbytek tabulky se na něj nepříjemně dotahuje. V dalším kole jede Střekov do Oldřichova, Modrá hostí nováčka z Libochovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Modrá vyhrála zaslouženě. My jsme chtěli bránit a hrát na brejky. To první se nám dlouho dařilo, ale postupem času docházely síly. Rozhodla první branka, na zvrat už jsme prostě neměli."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Obranná činnost v pořádku, ale výhrady mám k útočícím hráčům, pohybově to nebylo zrovna ideální. Šance si vytváříme na pět zápasů, ale v koncovce je to strašně laxní. Ale vyhráli jsme na Střekově naprosto zaslouženě."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , V. Kabátník [-] , P. Baláž [-] , J. Tichý [-] - J. Bubla [-] - F. Lejček [-] , V. Bednář [-] , Z. Satran [-] , V. Kmec [-] , B. Stakič [-] (75. A. Sukama [-] )

Modrá
P. Kratochvíl [-] - V. Kříž [-] , R. Vaschkevich [-] (88. V. Šotola [-] ) , K. Podolský [-] , M. Fejfar [-] , T. Fichtner [-] , V. Žák [-] , L. Štorc [-] (84. A. Slykhouski [-] ) , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , M. Bičák [-]

ŽK: 38. V. Kmec , 86. J. Tichý - 41. R. Vaschkevich .
Hráči zápasu: V. Žák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Husar Vladislav - BIOLEK Radomír, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.