Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina! Děčín sahal po třech bodech, Chmelík mu je vzal


Branky


25. J. Šimek , 68. J. Chmelík (p.) , 85. J. Chmelík (p.) , 90. J. Chmelík - 41. J. Drahoňovský , 61. V. Přibyl , 67. J. Florián
0

Česká Kamenice předvedla parádní obrat a po třech utkáních opět bodovala.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debutant Němec si připsal nešťastnou chybu

Na pěkném stadionku v České Kamenice se střely týmy, které toho mají v této sezóně hodně společného. Po čtyřech kolech měli domácí i Junior Děčín devět bodů. Jenže pak přišel útlum a tři porážky v řadě. Očekávalo se vyrovnané utkání.

 

Do děčínské sestavy se vrátil Stach s Horákem a Hadravou, oba týmy prahly po bodovém zisku. Začátek utkání byl opatrný, Děčín mohl jít do vedení, to by však Drahoňovský nesměl přestřelit prázdnou branku.

 

První branku tak vstřelila Česká Kamenice. Šimek vyslal na děčínskou branku docela nepovedenou střelu. Jinak dobře chytající debutant Petr Němec poprvé a naposledy v zápase chyboval a domácí rázem vedli 1:0.

 

Čtyři minuty před koncem poločasu bylo vyrovnáno. K trestnému kopu se postavil Drahoňovský a pěknou střelou přes zeď překonal Marka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Kamenice vstala z mrtvých

Po změně stran domácí hra drhla, naopak Děčín působil aktivnějším dojmem. V 61. minutě našel Stach Přibyla, který spěchal vstříc domácí brance. Kameničtí stopeři tak dlouho ustupovali, až Přibyl vystřelil a míč skončil v síti.

 

A za šest minut bylo domácím ještě hůř. Stoper Josef Florián se nádherně trefil z trestného kopu, zdálo se, že je rozhodnuto - 1:3. Jenže za minutu dostal Kamenici na koně děčínský kapitán Horáček. Ten ve vápně nesmyslně fauloval a byla z toho jasná penalta. K té se postavil Chmelík a nekopromisně snížil na 2:3.

 

Posledních pět minut pak bylo pro Děčín opravdu velkou pohromou. V 85. minutě ve vápně nešťastně uklouzl Florián a nechtěně zahrál rukou. Sudí odpískal další penaltu, kterou opět velmi nekompromisně proměnil Chmelík.

 

Když už to vypadalo na remízu, dostali domácí k dispozici poslední standardní situaci v zápase. Děčín míč odvrátil, kulatý nesmysl se dostal k Chmelíkovi, který ho z dvaceti metrů napálil do sítě. Němec byl bezmocný, vzápětí hlavní rozhodčí odpískal konec velmi zajímavého utkání.

 

Česká Kamenice má tak dvanáct bodů a poskočila na šesté místo. Junior prohrál počtvrté v řadě a je až desátý. V dalším kole hraje Česká Kamenice v Lovosicích, Junior Děčín doma přivítá nováčka z Libochovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Pro nás je konečný výsledek velkou vzpruhou do dalších zápasů. Za stavu 1:3 to s námi vypadalo všelijak, hra se nám nedařila. Ale do hry nás dostala neproměněná šance Děčína a následná zbytečná, ale jasná penalta. Pro Děčín je výsledek krutý, my tři body samozřejmě bereme."

FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "Pracujeme s velmi mladým kádrem. Ale to není výmluva, to je naše filozofie. Za stavu 3:1 jsem věřil, že už nemůžeme prohrát. Byla to chyba. První penalta byla zbytečná, druhá nešťastná. Kalich hořkosti jsme si vypili v poslední minutě, kdy se parádně trefil Chmelík. Chybí nám brankář Smutný a dlouhodobě také záložník Gaher. Musíme se z toho vyhrabat sami, nikdo nám nepomůže."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - J. Kozelek [-] , P. Vaněk [-] , T. Tschakert [-] - J. Chmelík [-] , P. Kozelek [-] (32. M. Jírava [-] ) , J. Šimek [-] , J. Mitruška [-] , M. Mach [-] - F. Černý [-] , A. Hodač [-]

FK Junior Děčín
P. Němec [-] - M. Tondr [-] (65. R. Chyna [-] ) , R. Jakubec [-] , D. Horák [-] , J. Hadrava [-] , J. Drahoňovský [-] , V. Přibyl [-] , M. Stach [-] , J. Florián [-] , J. Beneš [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 74. A. Hodač , 82. P. Vaněk - 32. M. Stach , 68. J. Horáček .
Hráči zápasu: T. Tschakert , J. Chmelík - J. Florián , V. Přibyl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Javorek Jiří - NOVOTNÝ Jaromír, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.