3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva o první místo nabídla dva rozdílné poločasy


Branky


0

Jílové nakonec udolalo Mojžíř a samo poskočilo na první místo v tabulce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli zbytečně moc respektu

Dvě stovky diváků zavítalo na jílovské hřiště. Domácí tým ve šlágru kola přivítál první Mojžíř. Ten doposud neprohrál, ovšem kdyby domácí uspěli, vystřídali by ho na pozici lídra I.A třídy.

 

Od první minuty hráli domácí s chutí, udávali tempo hry a vytvářeli si brankové příležitosti. Do vedení poslal Jílové v 21. minutě Bílek, kdy přetažený roh Čermáka vrátil hlavou před branku Michalec a právě Bílek pohodlně hlavou zavěsil.

 

Za necelých deset minut prodloužil aktivní Bílek dlouhý nákop za obránce na nabíhajícího Felediho. Ten nečekaně svůj nájezd s přehledem proměnil - 2:0.

 

Ve 39. minutě se skoré měnilo po třetí. Opět u toho byl Bílek. Nejdříve si na velkém vápně vyměnil míč s Justem, aby následně sám před brankářem vybídl ze zadních pozic nabíhajícího Koláře, který již neměl problém dopravit míč do odkryté branky. V tu chvíli to s hosty nevypadalo dobře. Za první poločas si prakticky nevypracovali žádnou vážnější šanci a možná se jim v hlavě honil debakl z posledního vzájemného zápasu, kdy dostali v Jílovém desítku.

Jílové polevilo a dostalo se do křeče

Do druhé půle vstoupil Mojžíř jako vyměněný. Zjednodušil hru a všechny míče směřoval dlouhými nákopy na své útočníky. Díky tomu, si vytvořil spoustu standartních situací a tlak, který mu hned v 50. minutě přinesl ovoce. Pavlík pronikl do vápna a tvrdou střelou na první tyč překvapil Voseckého.

 

Nadále se domácím nedařilo kombinovat a držet míč na svých kopačkách jako v prvním poločase. Za zmínku stojí jen akce agilního Bílka, po které bylo orazítkované břevno hostujícího brankáře.

 

A tak v 67. minutě přišla další sprcha pro domácí, přetažený centr si na zadní tyči našel opět Pavlík a zcela osamocený bez problému poslal svou hlavičku přesně k tyči. Do konce zápasu byla již hra vyrovnaná bez vážnějších šancí na obou stranách a tak utkání skončilo vítězstvím Jílového. Tímto výsledkem se domácí posunuli do čela tabulky, i když z druhého poločasu by si měli vzít ponaučení do příštích zápasů. Mojžíř je třetí.

 

V dalším kole hostí Mojžíř trápící se Junior Děčín, Jílové jede na Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme jasně dominovali, i na těžkém a podmáčeném terénu předváděli líbivý kombinační fotbal a zaslouženě o poločase vedli. Druhou půli jsme však v domnění vysokého vedení absolutně podcenili a z naší strany to byla jedna velká křeč. Každopádně z tohoto souboje máme tři body a těch si velmi vážíme. Vzhledem k prvnímu poločasu je naše vítězství zasloužené. Musím však ocenit i sílu soupeře, který zápas nezabalil a donutil nás se až do konce strachovat o vítězství."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "První poločas byl z naší strany hrozný, byli jsme prostě podělání. Domácí nás zatlačili. Jen si myslím, že třetí gól padl z jasného ofsajdu. Po změně stran jsme hru zjednodušili a snížili. Navíc jsme měli kopat penaltu. Ale zápas to byl pěkný, první poločas zásluhou Jílového, druhý naší zásluhou."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] , T. Reichelt [-] , Z. Michalec [-] , S. Malowanyj [-] (50. R. Rangl [-] ) - A. Čermák [-] , T. Feledi [-] , J. Kudrna [-] (60. T. Farkaš [-] ) , J. Kolář [-] (88. S. Geletič [-] ) - M. Just [-] , V. Bílek [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Mach [-] , J. Růžek [-] (60. J. Bernášek [-] ) - J. Sikora [-] , J. Králik [-] , J. Zabloudil [-] , J. Zikmundovský [-] - M. Pavlík [-] (70. M. Kubec [-] ) , A. Vitásek [-]

ŽK: 52. T. Feledi , 81. T. Farkaš - 39. J. Mach , 80. J. Králik .
Hráči zápasu: M. Just , V. Bílek - M. Pavlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sedláček Jiří - NOVOTNÝ Libor, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.