Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá si zastřílela, nováček odjel s debaklem


Branky


10. R. Vaschkevich , 22. R. Vaschkevich , 24. K. Podolský , 36. L. Štorc , 47. L. Chlouba (vl.) , 48. V. Kříž (p.) , 52. V. Kříž , 70. V. Kříž , 82. L. Štorc - 58. M. Hudik , 62. M. Hudik
0

Hattrickem se po odmlce připomněl kanonýr Jiskry Vojtěch Kříž.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté chtěli hrát fotbal. A doplatili na to

Do Modré, která byla před zápasem jasným favoritem, dorazily Libochovice. Domácí Jiskra po sestupu z krajského přeboru chce ihned postoupit zpátky do vyšší soutěže. A od začátku se drží na špici tabulky. Libochovice herně nezaostávají, ovšem na kontě mají jen šest bodů a patří do spodní poloviny tabulky.

 

Hosté přijeli s cílem hrát fotbal. Od začátku byl ale lepší domácí tým. Už v 10. minutě dostal centr do vápna Ruslan Vaschkevich a ze strany překonal brankáře Krpeše. Ten samý hráč se prosazuje ve 22. minutě, Krpeš byl opět bez šance.

 

Modrá byla dál lepší a do poločasu přidává další dvě branky. Ve 24. minutě se trefil stoper Kamil Podolský, na jehož pěknou střelu z dálky Krpeš nedosáhl. Na poločasových 4:0 pak uzavřel ve 39. minutě Lukáš Štorc, který obloučkem přehodil brankáře Libochovic.

K desítce nebylo daleko

Začátek druhého poločasu patřil jednoznačně domácím. Ti nastříleli během sedmi minut tři branky. Nejprve si ve 47. minutě vstřelil vlastní branku Ladislav Chlouba, pak o sobě dal vědět nejlepší střelec celé soutěže Vojtěch Kříž. O minutu později sice neproměnil penaltu, ale následnou dorážkou už míč do sítě dostal. Ten samý hráč pak v 52. minutě zvyšoval už na 7:0.

 

Modrá pak zvolnila a dovolila hostům skórovat. A to hned dvakrát. O obě branky Libochovic se postaral Michal Hudik, který se prosadil v 58. a 62. minutě.

 

Pak ale zase domácí přidali a Krpeš musel ještě dvakrát lovit míč ze své sítě. V 70. minutě dokonal čistý hattrick Kříž, svou druhou branku v zápase upravil v 82. minutě na konečných 9:2 Lukáš Štorc.

 

Modrá je druhá, v dalším kole hostí Oldřichov. Libochovice doma hostí Duchcov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Pro hosty je to asi krutá prohra, ale musím na nich ocenit, že přijeli hrát a hráli fotbal za každého stavu. I přes vysoký výsledek tam několik nedostatků v určitých částí zápasu bylo. A to si musíme v důležitějších zápasech odpustit. Ale jinak měl náš herní projev, až na pár vyjímek, slušnou úroveň."

FK Libochovice
Martin Hajný, trenér FK Libochovice: "Chtěli jsme hrát s favoritem fotbal. Sice nás domácí pochválili, ale to nám nebylo nic platné. Domácí vyhráli zaslouženě, potvrdili svou sílu. Byl to zatím nejlepší soupeř, se kterým jsme na podzim hráli."



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - T. Fichtner [-] (53. V. Šotola [-] ) , M. Bičák [-] , D. Tesařík [-] (70. [-] ) , T. Fejfar [-] , L. Štorc [-] , M. Fejfar [-] , K. Podolský [-] , A. Čapek [-] , V. Kříž [-] , R. Vaschkevich [-] (53. A. Slykhouski [-] )

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Novák [-] (62. J. Spodniak [-] ) , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , T. Zůna [-] , J. Košťál [-] - P. Tuček [-] , O. Hudik [-] , J. Oliva [-] (36. T. Urban [-] ) - P. Musil [-] (70. J. Wald [-] ) , M. Hudik [-]

ŽK: 76. M. Fejfar - 52. F. Krpeš .
Hráči zápasu: T. Fejfar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Javorek Jiří - ŠIFALDA Dominik, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.