1:2
(1:2)
10. J. Horáček (vl.)
32. M. Hammer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 16:00

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčínský Junior prohrál pátý zápas v řadě, trenér Pavel Horáček končí!


Branky


14. J. Drahoňovský (p.) - 10. J. Horáček (vl.) , 32. M. Hammer (p.)
0

Libouchec napravil výbuch z derby a veze si domů tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechno podstatné se událo za půl hodiny

Fotbalisté Junioru Děčín nastoupili k domácím utkání proti Libouchci za výsledkové krize. Domácí totiž čtyřikrát v řadě nebodovali a po dobrém podzimní rozjezdu je po fotbalové pohodě. Libouchec se ale musel oklepat po posledním debaklu, kdy v derby podlehl Jílovému 0:5!

 

Děčín začal s chutí, ale začátek patřil Libouchci. V 10. minutě vystřelil Kabát a míč si do vlatní branky nešťatně srazil Jan Horáček. Za čtyři minuty bylo vyrovnáno. Stach dlouhým pasem našel Přibyla, ten byl ve vápně faulován a následnou penaltu proměnil Drahoňovský.

 

Dál se hrál vyrovnaný fotbal, ve 32. minutě ale kopal penaltu i Libouchec. To zbytečně fauloval smolař zápasu Jan Horáček, Hammer vzápětí vrátil Libouchci vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 z pohledu Děčína.

Z tlaku nic nebylo, po zápase skončil trenér

Po změně stran byl Děčín daleko aktivnější. Libouchec zalezl a chtěl uhájit těsný náskok. Domácí byli v tlaku, ovšem vyložených šancí si vytvořili opravdu málo.

 

A tak se do konce utkání stav nezměnil. Libouchec je v klidu na pátém místě, Junior spadl na jedenácté místo, při skóre 4:17 prohrál posledních pět zápasů. V dalším kole navíc míří do Mojžíře, Libouchec hostí Lovosice.

 

Trenér Junioru Děčín Pavel Horáček skončil! Tým povede Řehák s Přibylem

 

Po páté porážce v řadě skončil Pavel Horáček na lavičce Junioru Děčín. Ten se v I.A třídě propadl na jedenácté místo a hraje o záchranu v soutěži. „Na základě vzájemné dohody došlo k ukončení činnosti trenéra Pavla Horáčka,“ přiznal vedoucí Junioru Miroslav Tyl. Před podzimní části soutěže se musel celek Junioru vyrovnat s odchodem sedmi hráčů, což umožnil nový přestupový řád. Trenér Horáček musel po úspěšné jarní sezóně stavět nový mladý tým. „Bohužel do sestavy zasáhlo i zranění několika klíčových hráčů. Po vydařeném začátku podzimní sezóny však přišlo nešťastné domácí utkání s Rumburkem, pak následovaly čtyři porážky,“ pokračoval Tyl. Pavel Horáček byl u týmu od začátku svého vzniku téměř deset let. Tedy v době, kdy po ukončení činnosti FK Pelikán chyběl Děčínu celek dospělých. „Pavel Horáček vždy pracoval výhradně s mladými odchovanci Děčína. V poslední době by vystaven mnohdy nevybíravému tlaku na svojí osobu, který mu práci ztěžoval. Za činnost v Junioru zaslouží uznání a určitě dál zůstane mezi členy klubu. Tým však potřebuje před koncem  podzimu nový impuls a určitou změnu. V rozehrané soutěži není jednoduché trenéra nahradit. Do konce sezóny proto povede tým dosavadní asistent Milan Řehák s Pavlem Přibylem,“ dodal Miroslav Tyl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Opět jsme doplatili na individuální chyby a střeleckou impotenci, dostáváme se do těžké pozice."

TJ Libouchec
Václav Slavka, FK Libouchec: "Začali jsme docela aktivně. Na každé straně se kopaly dvě penalty. Druhý poločas jsme se trápili, i díky štěstíčku jsme tři body uhájili."



Sestavy


FK Junior Děčín
P. Němec [-] - Č. Timofij [-] (82. R. Chyna [-] ) , J. Horáček [-] , J. Beneš [-] , O. Lhoták [-] , M. Stach [-] , J. Drahoňovský [-] , V. Přibyl [-] , J. Hadrava [-] , D. Horák [-] (46. J. Florián [-] ) , R. Jakubec [-]

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - R. Němeček [-] , M. Kabát [-] , V. Slavka [-] (61. L. Martinů [-] ) , R. Wild [-] , D. Kodet [-] , J. Novák [-] , M. Hejna [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

ŽK: 29. J. Hadrava , 84. O. Lhoták - 57. R. Němeček .
Hráči zápasu: R. Němeček , M. Hammer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Materna Jiří - MOLLINGER Lukáš, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.