Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov kousal, Modrou ale o body neobral


Branky


0

Jiskra v zajímavém utkání zvítězila 4:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zachránil Tesařík

Docela zajímavou podívanou sliboval souboj Modré a nováčka z Oldřichova. Oba týmy patří do horní poloviny tabulky, favoritem byla Modrá. Hosté zažívají dobrý podzim, z posledních třech zápasů vydolovali jediný bod.

 

Ze začátku to byl vyrovnaný zápas, domácí se tlačili před branku hostů. Ti zas využívali každou příležitost k rychlému přechodu na útočnou polovinu. První gólovku měli na noze hosté. Ve 34. minutě vykopl Tesařík jasný gól z brankové čáry, aby vzápětí na druhé straně udeřil zpoza vápna střelou o tyč Žák - 1:0. Klasické nedáš dostaneš!

 

Ve 40. minutě vysunul Kříž do strany Slykhouskiho a ten prostřelil brankáře hostů - 2:0.

 

Domácí zahrozili několika rohy, kde hosty podržel Ondřej Vaněk. Pak mohl hosty do poločasu ještě dorazit Tomáš Fejfar, ale v jasné šanci zvolil ukvapené řešení. Do kabin si tak Modrá odnesla náskok 2:0.

Dědič zadělal na drama

Druhý poločas začal lépe pro Modrou. V 54. minutě unikl Kříž, jeho střelu z úhlu vyrazil Vaněk jen k Vaschkevichovi, který pohotově dává na 3:0.

 

Oldřichov nesložil zbraně, za dvě minuty se krásně trefil do šibenice hostující Dědič  na 3:1 a nastartoval taknápor hostů. Ti mají v těchto chvílích více ze hry a když čtvrt hodiny před koncem rozhodčí dost necitlivě odpíská Modré malou domů, snižují díky Dědičovi na 3:2.

 

 

Za dvě minuty ale přišla na řadu výborná individuální akce, kdy se dobře hrající Kříž ve vápně prosadil přes tři obránce hostů. Byl sice faulován, ale míč se dostává k Čapkovi, který dává do prázdné branky na 4:2. Domácí pak již hostům nedovolí vážné ohrožení branky a tak Modré zůstávají tři velmi cenné body.

 

Modrá je tak druhá, v dalším kole jede na půdu prvního Jílového. Oldřichov je čtvrtý, doma hostí Libochovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Pro nás hodně těžký zápas, bylo vidět, že hosté mají svou kvalitu zejména v útočné fázi. Vypadli nám na poslední chvíli dva hráči ze základu a ve hře prakticky třetí, takže jsme museli trošku improvizovat. Ale hráči ten zápas odmakali. Mělo to svou kvalitu, hrálo se tvrdě a tři body pro nás mají svou hodnotu."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Dalo se tady bodovat. Ale to by nám muselo všechno vyjít. Mohli jsme jít do vedení, ale míč, směřující do branky, vykopl jeden z domácích obránců. Chtěli jsme Modrou přehrát důrazem, ale bylo to naopak. Je ale pravda, že Modrá má svou kvalitu a hrála dobře."



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - A. Slykhouski [-] (78. V. Šotola [-] ) , V. Žák [-] , R. Vaschkevich [-] , V. Kříž [-] , A. Čapek [-] , K. Podolský [-] , M. Fejfar [-] , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , M. Bičák [-] (34. [-] )

TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Novák [-] (80. F. Čutík [-] ) , J. Voráček [-] , P. Smrkovský [-] (51. D. Matouš [-] ) , D. Skrčený [-] , J. Hejsek [-] , J. Dědič [-] , J. Hrubý [-] , P. Holub [-] , T. Holubička [-] , J. Kropáček [-] (77. M. Chvojan [-] )

Hráči zápasu: V. Kříž , D. Tesařík - J. Dědič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - PRÁGL Martin, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.