4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 16:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior ukončil dlouhou sérii bez vítězství


Branky


9. R. Jakubec , 50. R. Chyna , 67. J. Florián (p.) , 75. R. Chyna
0

Děčínští fotbalisté porazili Střekov 4:0 a vyhráli po šesti zápasech.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střekov má obrovské problémy s kádrem

Na Městském stadionu v Děčíně se potkaly dva týmy, které se potácejí ve výsledkové krizi. O Junioru už toho bylo napsáno hodně - šest utkání bez vítězství a konec trenéra Pavla Horáčka. Střekov po sestupu z krajského přeboru začal slibně, ovšem i díky hráčským absencím se v poslední době trápí. Tři porážky bez vstřelené branky a dva velmi šťastné body v Oldřichově.

 

Domácí nastoupili do utkání s chutí. Po třech vlažných minutách se začal na branku Střekova valit jeden útok za druhým. Udeřilo již v 9. minutě, kdy Jakubec srazil do branky hostí dlouhý centr Stacha. Další své šance však domácí zahazovali. Hlavně smolný zápas odehrál dobře hrající Přibyl, který měl snad pět výborných brankových příležitostí. Stachovi se do cesty dokonce postavila tyčka hostující branky. Děčínským hráčům nechyběl pohyb, aktivita a chuť do hry. Chybělo jen přesnější zakončení.

 

Střekov se sice snažil, ovšem ve slátané sestavě, nebyl domácím rovnocenným soupeřem.

Děčín stupňoval tlak, hosté uvadali

Po přestávce Junioři opět na svého soupeře doslova vlétli. Dobře napadali a hlavně jejich rychlost dělala hráčům Střekova velké problémy

 

Netrvalo to dlouho, v 50. minutě po pěkné křídelní akci zvýšil střídající Chýna na 2:0. Hosté byli neustále pod tlakem a na polovinu Děčína se dostávali pouze sporadicky. V 67. minutě byl v pokutovém území sražen Horák a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Florián - 3:0.

 

Zápas byl rozhodnut a v 75. minutě přidal svojí druhou branku Chýna střelou z velkého vápna.

 

Junior tak bodoval po šesti zápasech, naopak Střekov čeká na vítězství od 24. září.

 

V dalším kole hostí Střekov Lovosice, Junior Děčín hraje v Modré.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Hráči se tentokrát nedopustili žádné chyby, které je provázely v uplynulých i dobře rozehraných zápasech. Bojovali a zaslouženě vyhráli. Několikrát předvedli povedené akce a sklidili potlesk diváků. Příští zápas zajíždíme na půdu Modré. Pro mladé hráče bude utkání těžkou zkouškou. V tomto utkání můžeme jen získat.

TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Měli jsme velké problémy se sestavou. Jeli s námi dva dorostenci a dva starší hráči. Po změně stran jsme chtěli zabojovat. Pak přišel druhý děčínský gól a od té doby jsme byli pod velkým tlakem. Výsledek je zasloužený, bohužel hrajeme o záchranu."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] - J. Beneš [-] (84. P. Moc [-] ) , O. Lhoták [-] , R. Jakubec [-] , P. Gaher [-] , P. Krupička [-] , V. Přibyl [-] , M. Stach [-] (46. R. Chyna [-] ) , J. Florián [-] , D. Horák [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , J. Tichý [-] - M. Novotný [-] , P. Čítek [-] (73. A. Tran [-] ) , J. Bubla [-] - B. Stakič [-] , V. Kmec [-] , J. Petráček [-] , Z. Satran [-] - J. Holakovský [-]

ŽK: 2. J. Beneš - 28. J. Tichý .
Hráči zápasu: V. Přibyl , R. Chyna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Tomáš - ŠEFČÍK Josef, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.