1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastná výhra domácích


Branky


0

Fotbal nemá logiku, fotbal není spravedlivý, nedáš-dostaneš. Tyto fotbalové fráze by se daly použít v souvislosti s utkáním Nového Města a Libčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To, že fotbal je často nespravedlivý se ukázalo v utkání mezi Novým Městem a Libčany. Hosté z Libčan stále nemohou mít příliš klidné spaní kvůli sestupovému ohrožení - jejich náskok před patnáctým Chlumcem je tenký dva body - a tak je sympatické že to byli právě hosté, kteří chtěli jít vítězství naproti a získat důležité body. Fotbalisté Libčan byli aktivnější a vytvářeli si mnohem nebezpečnější šance. Ve všech však zklamali, nebo je zastavil domácí gólman Krunčík. Na řadu tak přišlo fotbalové klišé "nedáš-dostaneš" a v 88. minutě se z nenápadné akce prosadil domácí záložník Zákravský. Hráči Libčan tak odjížděli z Nového Města bez bodu, nezaslouženě. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - T. Voráček [-] , P. Sedláček [-] (79. V. Maur [-] ) , V. Jelen [-] , D. Junek [-] (62. L. Zákravský [-] ) - P. Srubjan [-] , A. Lelek [-] , M. Klikar [-] (70. D. Hanzl [-] ) , P. Zákravský [-] - L. Kudláček [-] , D. Nejman [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Černý [-] , D. Řehounek [-] , D. Homoláč [-] , T. Matějka [-] - R. Jelínek [-] , M. Friedl [-] , J. Mádlo [-] , P. Jiřík [-] - P. Jedlička [-] , I. Ročín [-]

ŽK: 63. D. Nejman - 73. R. Jelínek , 84. M. Friedl .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.