Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý chvilku tahá pilku


Branky


0

V zápase celků ze středu tabulky se proti sobě postavily týmy desáté Dobrušky a dvanácté Cidliny. V atraktivním utkání byli nakonec úspěšnější domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalo by se říci, že každý poločas patřil jednomu z týmů. V tom prvním více dominovali domácí fotbalisté, jejich kombinační hra přinášela řadu dobrých příležitostí. O první branku se postaral již ve 4. minutě domácí útočník Hájek, který se bohužel v dalším průběhu hry zranil a do druhého poločasu již nezasáhl. Nešťastné vyrovnání přišlo v 31. minutě, kdy si Dobruška dala vlastní gól. Domácí však nadále pokračovali v aktivní hře a hned o minutu později si vzali vedení zpět díky trefé Haška. Pár minut před koncem poločasu přidal třetí branku Mikušík. Fotbalisté Dobrušky sice vstřelili tři branky, nakonec je ale mohlo mrzet, že byly jen tři, protože šancí měli rozhodně více.

Druhá půle byla převážně v režii hostující Cidliny, které se podařilo soupeře zatlačit a nepouštět ho do nebezpečných šancí. Kontaktní branku Cidliny vstřelil v 66. minutě Mejstřík, a schylovalo se tak k závěrečnému dramatu. Cidlina byla i nadále aktivním týmem, vyrovnání se však hosté nedočkali. Domácí Dobrušce tak po závěrečném hvizdu spadl velký kámen ze srdce a její hráči tak nemuseli tolik litovat nevyužitých šancí z první půle.



Sestavy


SK Dobruška
J. Klofanda [-] - P. Effenberk [-] (65. V. Malý [-] ) , A. Zilvar [-] , P. Krahulec [-] , F. Šotola [-] - J. Effenberk [-] , M. Bohuňovský [-] , J. Mikušík [-] (92. Z. Zounar [-] ) , D. Eimann [-] - M. Hájek [-] , A. Hašek [-] (90. J. Čančara [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - T. Živnůstka [-] , P. Machát [-] (68. D. Luňák [-] ) , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] - R. Žalman [-] , L. Pavlata [-] , M. Vincour [-] , L. Pospíšil [-] - J. Havrda [-] , M. Luňák [-]

ŽK: 42. M. Hájek , 76. V. Malý , 81. A. Hašek - 78. D. Luňák , 81. M. Vincour .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.