Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 14:00

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas rozhodl hattrick Murdycha


Branky


19. J. Hajduk , 36. P. Horák , 40. J. Mládek , 68. Z. Jiřinský - 2. J. Murdych , 56. V. Galaš , 83. M. Huček (p.) , 84. J. Murdych , 90. J. Murdych
0

Kdo dorazil do Šluknova, ten se nemohl nudit. Viděl devět branek a nakonec vítězství Unionu Děčín v poměru 5:4!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknov si vyrobil slušný náskok

Ve Šluknovském výběžku se potkaly dva týmy, které by měly patřit ke špičce tabulky. Domácí Plaston sestoupil z I.A třídy a nastoupil do sezóny s omlazeným kádrem. Ambice týmu z Bynova byly velké už v minulé sezóně. Do té nové Union posílil, velkou sílu by měl představovat Jakub Murdych, který přišel s vizitkou střelce z Junioru Děčín.

 

Domácí dostali záhy ledovou sprchu. Míč se po minutě dostal až ke stoperu Hučkovi, který ho poslal dopředu na Galaše. Ten sklepl míč hrudí pro Očipku, který milimetrovou přihrávkou vybídl agilního Murdycha. Ten zachoval chladnou hlavu a zamířil přesně k tyči - 0:1. Jenže vedení Unionu jakoby uškodilo a Šluknov byl do konce poločasu lepším celkem. V 18. minutě Očipka ztratil míč před domácím pokutovým územím a Šluknov šel do rychlého protiútoku, který skončil vyrovnávajícím gólem Hajduka.  Vedoucí gól vstřelili domácí ve 36. minutě. Po rozehraném rohovém kopu a sérii nedůrazů našich hráčů doputoval míč až na malé vápno, kde si Horák už věděl rady - 2:1. 

 

Ve 39. minutě přišla pro hosty další pohroma, když se domácí dostali sérií krátkých přihrávek až do jejich pokutového území a poslední z nich prolétnuvší přes naše celé malé vápno našla zcela nekrytého Mládka - 3:1.

 

 



 

 

 



Union předvedl strhující závěr

Šluknov ve druhém poločase marně nacházel pohodu z první půle. Hodně se projevil také fakt, že se mu postupně zranili stopeři - Holešovský střídal ve 22. minutě, Lukáč pak v 61. minutě. Tím se narušila kompaktnost domácího souboru. Snížení měl na starosti Galaš, který využil přihrávky od Očipky. Následně se právě Galaš srazil s jedním z domácích. Pro oba pak utkání skončilo, jelikož putovali sanitkou na vyšetření.

 

V 68. minutě si Šluknov vzal dvoubrankový náskok zpátky. Domácí opět vymíchali celou děčínskou obranu a přestože si Jeřábek na míč sáhl, brance Jiřínského zabránit nedokázal. Posledních dvacet minut ale patřilo hostům. V 83. minutě proměnil nový kapitán hostů Huček penaltu za sražení Očipky. V 84. minutě vykopl Jeřábek míč na Eichelmanna, který komplikoval dvěma domácím hráčům odehrání míče. Toho se tak zmocnil Murdych a po sprintu od poloviny hřiště s jistotou srovnal na 4:4. Oba celky se hnaly za vítězstvím. V poslední minutě utkání zahrávali domácí přímý kop, který odrazila děčínská zeď  a následnou rozehrávku vystihl Brázdil. Nezvolil jednoduchou přihrávku do strany na volného Očipku, ale dlouhým pasem vybídl k poslednímu sprintu Murdycha. Ten se tváří v tvář brankáři opět nemýlil a dokonal tak druhý obrat v zápase - 4:5.

 

Šluknovu tak zbyly oči pro pláč, reputaci si může napravit v Trmicích. Union Děčín hraje opět venku, tentokráte v Benešově n. P.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!





Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "I přes inkasovanou branku nám patřil první poločas. Hru ovlivnila zranění našich stoperů. Vypadalo to na jasné tři body. Bohužel jsme svými vlastními chybami v posledních deseti minutách utkání ztratili. Pro diváky to bylo v tom vedru velmi zajímavé utkání a muselo se líbit."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Všem, kteří se zúčastnili, patří dík za bojovnost a morálku, když to nezabalili ani po dvou dvoubrankových mancích a pro svého spoluhráče "Galiho" vybojovali premiérové vítězství."



Sestavy


SK Šluknov
J. Jirchář [-] - Z. Jiřinský [-] , P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-] (66. L. Čurgali [-] ) , P. Horák [-] , T. Knížek [-] , J. Mládek [-] , O. Schneider [-] (84. M. Blaho [-] ) , A. Holešovský [-] (22. M. Koukol [-] ) , R. Lukáč [-] (61. R. Stelmaščuk [-] ) , M. Polák [-]

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - T. Humlíček [-] , M. Němec [-] , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] (46. J. Nedvěd [-] ) - F. Sobotka [-] (46. Z. Brázdil [-] ) , J. Murdych [-] , R. Kalaš [-] , M. Huček [-] - P. Očipka [-] , V. Galaš [-]

ŽK: 82. L. Čurgali - 66. T. Humlíček .
Hráči zápasu: J. Hajduk - J. Murdych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Červený Tomáš - TROJAN Michal, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.