Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov schytal v Trmicích těžký debakl


Branky


0

Fotbalisté Plastonu ani podruhé nebodovali. Naopak Trmice jsou stoprocentní.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trmice po druhé brance hodně polevily

Do Trmic, které leží v těsné blízkosti Ústí nad Labem, dorazil Šluknov. Celek, který ještě v minulé sezóně hrál I.A třídu, v úvodním kole ztratil dobře rozehraný zápas s Unionem Děčín a prohrál 4:5. Naopak domácí celek exceloval v Boleticích, nováčka soutěže porazil 5:1.

 

V prvním půl hodince byly lepší Trmice. Měly územní převahu a daly dvě branky. Nejprve se po chybě a faulu prosadil Melichar, druhou trefu obstaral Pokorný. Stalo se tak po přímém kopu Šluknova. Hosté ho špatně zahráli, domácí rozjeli slibný protiútok, který úspěšně zakončili. Pak však parta trenéra Pavla Čapouna vyklidila pozice a Šluknov se dostal do hry. A navíc přišel kontaktní gól. Ve 34. minutě se prosadil po standardní situaci dorostenec Ondřej Schneider, pro kterého to byla premiérová branka za A tým.

 

Zbytek poločas patřil hostům, domácí s vypětím všech sil udrželi do pauzy těsné vedení.

Šluknov byl aktivnější. Třetí trefa ho ale zlomila

Po změně stran byl opět aktivnější Šluknov. Držel více míč na svých kopačkách a vyrovnání nebylo daleko. Trmice byla zatažené a čekaly na brejky. V 71. minutě se do jednoho dostaly a Greé ho úspěšně zakončil - 3:1.

 

Plaston se rozhodl otevřít hru a vsadil vše na útok. Jenže místo snížení dostal za osm minut další tři branky. Druhou branku v zápase zaznamenal Pokorný (77.), v posledních deseti minutách se dvakrát prosadil dobře hrající Pavel Uhlíř (83. a 85.).

 

Trmice tak zažívají parádní vstup do soutěže. Vyhrály oba zápasy při skóre 11:2. Naopak hosté si úvod nového ročníku představovali jistě úplně jinak. Zatím nezískali ani bod a hlavně za dva zápasy inkasovali 11 branek.

 

V dalším kole jedou Trmice do Děčína, kde hrají s Unionem, Šluknov doma hostí Hostovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Po rychlém a zaslouženém vedení 2:0 kluci nepochopitelně polevili. Šluknov byl až do naší třetí branky lepším týmem. Pak otevřel hru a my toho využili a dali další tři trefy. Výsledek je krásný, ale zbytečně jsme si to zkomplikovali."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "Takový úvod jsme si rozhodně nepředstavovali. V obou případech jsme nezvládli závěr utkání. Pochvalu zaslouží čtyři dorostenci, kteří ihned po zápase cestovali se svou věkovou kategorií do Košťaň."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - P. Uhlíř [-] , J. Chrudimský [-] , R. Melichar [-] , P. Šalda [-] (8. P. Tadlánek [-] ) , D. Nekola [-] , J. Hrudka [-] , J. Pokorný [-] , L. Jaroš [-] , M. Petera [-] (79. D. Líbal [-] ) , D. Greé [-]

SK Šluknov
J. Jirchář [-] - L. Mendel [-] (61. P. Horák [-] ) , R. Stelmaščuk [-] (75. L. Čurgali [-] ) , Z. Jiřinský [-] , P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-] (77. M. Koukol [-] ) , J. Hlávka [-] , T. Knížek [-] , J. Mládek [-] , O. Schneider [-] , M. Polák [-]

ŽK: 30. M. Petera , 57. R. Melichar , 88. J. Chrudimský .
Hráči zápasu: J. Hrudka , P. Uhlíř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.