Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl! Union nasázel Velkému Šenovu osm branek


Branky


0

Tým z Bynova si utkání užíval, naopak hosté se nevyhrabali z herní krize.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty nalomilo vyloučení brankáře Tesaře

Tým z Bynova zatím střídá výsledky jako noc a den. Přesto na tom byl v tabulce lépe, než hosté z Velkého Šenova. Tým, který sestoupil z I.A třídy se zatím trápí, doposud totiž vybojoval jediný bod.

 

Utkání začalo zostra. Nejprve zachránila branková konstrukce domácího Jeřábka, na druhé straně napálil tyč Murdych. Míč se odrazil zpět do pole, ale Eichelmann ho okamžitě vrátil před branku. Tam se nejlépe zorientoval Jiří Sejkora a střelou pod břevno načal demolici Šenova - 1:0.

 

V 8. minutě se řítil sám na bránu Vojtěch Galaš, píchl si míč kolem brankáře, který ho metr před pokutovým územím stáhl k zemi a musel se jít předčasně sprchovat. Do branky tak musel náhradní brankář Oldřich Smutný, který vystřídal Romana Smejkala. Hostům se navíc o chvilku později zranil Miroslav Zbončák, který musel také střídat.

 

Ve 14. minutě našel další navrátilec do sestavy Roman Kalaš dlouhým pasem agilního Libora Eichelmanna. Tomu se výborně podařilo převzetí míče a vyběhnuvšího náhradního gólmana prostřelil - 2:0.

 

Ve 30. minutě předvedli výbornou kombinaci Galaš s Eichelmannem, který předložil míč před branku Murdychovi a to je gólová jistota - 3:0. A za takového stavu se odcházelo do kabin.

 

Union nasázel dalších pět branek

I do druhého poločasu vlétl domácí Union s velkou chutí. V 52. minutě přihrál Murdych Očipkovi, ten udělal kličku brankáři a bylo to 4:0.


Po hodině hry byl před šestnáctkou faulován Očipka. Míč si postavil Huček a tentokrát mířil svou levačkou přes zeď do sítě - 5:0. V 70. minutě mohl zvyšovat Murdych, ale nesobecky míč posunul na Hučka a ten měl už snadnou práci - 6:0. V té době už byli na trávníku Mrváň s Bedrníčkem, kteří vystřídali Humlíčka s Eichelmannem a Honza Němec, který vyměnil Honzu Nedvěda. Všichni tři svou porci minut využili a podali dobrý výkon.     V 72. minutě vstřelil svou druhou branku Peter Očipka (7:0), když opět vymíchal i brankáře a mohl si jít také odpočinout. Lukáš Syrovátka, který ho střídal, tak dostal zatím největší porci minut.     Čtvrt hodiny před koncem měli ojedinělou příležitost i hosté, ale hlavou netrefili branku. Osm minut před koncem nečekaně vypálil Jakub Murdych zpoza vápna a upravil skóre na lichotivých - 8:0.
    Union tak vyhrál třetí utkání v sezóně a drží páté místo. Velký Šenov je s jedním bodem předposlední.     V dalším kole jeden Union Děčín do Heřmanova, Velký Šenov hostí Trmice.     Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!  


Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Podali jsme mnohem lepší výkon, než minulý týden, ale soupeř nám to svým výkonem a vyloučením v úvodu utkání hodně ulehčil. Naši borci si tak mohli zahrát fotbálek a brankostrojem potěšili sebe i diváky. Výkon to byl kolektivní a v našem dresu nebyl nikdo, kdo by se na hřišti trápil a nepodal očekávaný výkon."

SK Velký Šenov
Petr Sivák, trenér SK Velký Šenov: "Zápas se mi nechce ani moc hodnotit. Dokud si hráči neuvědomí, že zápasy se nevyhrávají jen krásou, ale důrazem a nepomůžou si lehkým faulem a nenaučí se hrát soupeři do těla, nebudou na hřišti disciplinovaní a nebudou si plnit svoje povinnosti na hřišti, tak vyhrávat nebudeme."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - J. Nedvěd [-] (55. J. Němec [-] ) , T. Humlíček [-] (61. V. Bedrníček [-] ) , M. Huček [-] , M. Němec [-] - J. Sejkora [-] , L. Eichelmann [-] (68. J. Mrváň [-] ) , R. Kalaš [-] - V. Galaš [-] (46. J. Hampl [-] ) , P. Očipka [-] (74. L. Syrovátka [-] ) , J. Murdych [-]

SK Velký Šenov
J. Tesař [-] - R. Podhora [-] , M. Zbončák [-] (17. D. Verner [-] ) , R. Smejkal [-] (11. O. Smutný [-] ) , F. Skyva [-] , L. Fučík [-] (74. R. Bílý [-] ) , J. Petružálek [-] , L. Kříž [-] , M. Kozák [-] , R. Vichterey [-] , J. Bálek [-] (70. J. Toman [-] )

ŽK: 63. R. Kalaš - 60. J. Petružálek , 63. R. Podhora . ČK: 10. J. Tesař .
Hráči zápasu: L. Eichelmann , R. Kalaš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Cvachoušek František - VYDRA Jiří, SMREČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.