Peška proti Benešovu zářil a vychytal Chlumci dva body


Branky


70. V. Vaňous - 47. A. Pop
0

Velmi pohledný zápas nakonec musely rozhodnout pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal pěkný, góly žádné

Na velmi pěkném pažitu v Chlumci se odehrál jeden ze šlágru celého kola. Čtvrtý Chlumec přivítál druhý Benešov nad Ploučnicí. Oba celky spojuje jedna věc - mají nejlepší obranu, vždyť v šesti kolech dostaly oba týmy shodně jen šest branek!

 

Od první minuty se hrál vyrovnaný fotbal kde nechyběly šance. Zatímco domácí své šance zahazovali, hosty od Ploučnice několikrát vychytal skvělý Peška. Celkově byl první poločas, co se týče rychlosti lepší. Na šance to bylo hrubým odhadem 3:3, do kabin se šlo za stavu 0:0.

Hosté měli lepší vstup do druhého poločasu

Benešov zahájil druhý poločas ve velkém stylu. Po dlouhém autu se k míči dostal Aleš Pop a se štěstím překonal Pešku. I nadále se střídaly šance na obou stranách, kopec smůly si vybral jinak dobře hrající benešovský záložník Radim Kolář.

 

Dvacet minut před koncem přišlo vyrovnání. Chlumci se povedla rychlá křídelní akce, na konci byl zakončující Vaňous. Vzápětí mohl Chlumec jít do vedení, ovšem Vaňous druhou branku v utkání nevstřelil. V závěru zase mohl rozhodnout Benešov, ale Peška chytal skvěle.

 

Za stavu 1:1 se tak šlo na penaltový rozstřel.

Peška dovršil svůj výkon

Dva body nakonec zůstaly v Chlumci. I díky Peškovi, který dva pokusy chytil. Za domácí sice ve čtvrté sérii zklamal Švanda (před ním proměnil Chrudimský, Sak, Škultéty), ale vzápětí neproměnil svůj pokus Kolář a bylo hotovo.

 

V dalším kole hostí Benešov na domácím hřišti Velký Šenov, Chlumec zase hostí třetí Jiříkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Benešov potvrdil, že má výborný tým. Hrál se pěkný fotbal, šance byly na obou stranách. Nás podržel dobře chytající Peška. Dvou bodu si moc vážím, po minulém zápase, který se nám nepovedl, jsme si napravili reputaci."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vravec, vedoucí MSK Benešov nad Ploučnicí: "Před zápasem bychom bod brali. Ale po jeho průběhu je to asi zklamání. Šancí jsme měli hodně, ale bohužel se nám v koncovce tolik nedařilo."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Husar Vladislav - MÍČ Vojtěch, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.