2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 12:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union potvrdil pravidlo. Lichý zápas a zase výhra


Branky


0

Přestanov přijel v hodně oslabené sestavě, přesto nebyl daleko k bodovému zisku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union měl převahu. Ale hosté odolávali

Union Děčín má zatím v nové sezóně zajímavou tradici. Vyhrává totiž každý lichý zápas, v těch sudých vychází bodově naprázdno. V tabulce na tom ale byl celek z Bynova daleko lépe, než Přestanov. Ten doposud vybojoval tři body.

 

A do Děčína dorazil s tristní sestavou - bez brankařské jedničky a také bez možnosti střídání.

 

Začátek utkání byl z obou stran opatrný a zvlášť hosté, jejichž střídačka postrádala náhradníky, hráli ze zatažené obrany, šetřili silami a vyráželi pouze do rychlých protiútoků.

 

První gólovku neproměnil v 9. minutě po spolupráci Hučka s Očipkou, Galaš. Z prostoru penalty pálil osamocen vysoko nad branku. Domácí měli míč častěji na kopačkách, ale hosté se snažili využít každého děčínského zaváhání a obrana se tak musela mít neustále na pozoru. Další tutovku vypracoval Murdych. Skoro od poloviny hřiště se s míčem dostal až do soupeřova pokutového území a výborně naservíroval Očipkovi, kterému však tentokrát trvalo zpracování déle než obvykle a obránce stačil jeho střelu zkřižovat.

 

Ani ve 38. minutě neměl Očipka potřebnou dávku štěstí, když jeho střelu po přihrávce Sejkory vyrazil gólman na tyč. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.



Očipka odmítl dělbu bodů

Vstup do druhého poločasu mohl domácí mrzet. V 50. minutě rozehráli Očipka s Bedrníčkem trestný kop tak nešikovně, že neohrozili branku, ale soupeř šel do rychlého protiútoku a nebýt pohotového zákroku Jeřábka, který střelu vytěsnil na roh, šel i do vedení.

 

Za dalších pět minut se ale domácí radovali a šli do zaslouženého vedení. Murdych prostrčil Očipkovi do vápna a ten ihned pohotově pálil. Brankář střelu krotil v rukavicích, ale míč byl jako horký brambor, který dobíhající Galaš hlavou trkl do sítě - 1:0.

 

Přestanov navíc šel v 59. minutě do deseti. Během dvou minut totiž vyfasoval Martin Krušina dvě žluté kartě a musel předčasně pod sprchy. Jenže Union soupeře nedodělal, neproměnil několik dobrých šancí. A v 66. minutě přišel trest. Nejprve Jeřábka zachránila tyč, míč se ale dostal opět do vápna, kde ho na zadní tyči uklidil skluzem do sítě Martin Charvát - 1:1.

 

Union byl jako opařený, začal být nervózní a nedařilo se mu překonat obranný val Přestanova. To se nakonec povedlo v 87. minutě. Murdych, který se původně cítil sotva na poločas, postupoval s míčem k soupeřově bráně a na hranici pokutového území byl sražen. Sudí nejprve ukázal na penaltu, ale po protestech hostů zřejmě správně nařídil trestný kop. Soupeřovu zeď domácí vyztužili ještě jedním hráčů a brankář hostů toho asi moc neviděl. Míč si postavil Očipka, kterému se v probíhající sezoně přímáky vůbec nedařily. Tentokrát si dal záležet a vymetl šibenici - 2:1.

 

Děčín tak poskočil na šesté místo, aktuálně má dvanáct bodů. Přestanov má tři a je dvanáctý. Union jede v dalším kole do Horního Podluží, Přestanov hostí Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Náš výkon v tomto utkání nebyl optimální a málem jsme doplatili na neproměňování šancí. Hosté přijeli s kvalitní defenzivou a jejich protiútoky byly velmi nebezpečné. My jsme se těžko prosazovali do jejich zahuštěné obrany, ale alespoň za bojovnost a ochotu prát se o vítězství do poslední minuty byli hráči nakonec odměněni."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Naše sestava byla zamotaná, nemocný brankař a zranění dalších dvou hráčů. K tomu vyloučení Krušiny... I přesto jsme měli blízko alespoň k bodu. Ale bohužel. Teď nás čekají Trmice. Rádi bychom vyhráli a navázali na dobrý výkon doma se Šluknovem."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - M. Huček [-] , M. Němec [-] , V. Bedrníček [-] , T. Humlíček [-] - J. Sejkora [-] (71. J. Mrváň [-] ) , L. Eichelmann [-] , R. Kalaš [-] - V. Galaš [-] , P. Očipka [-] , J. Murdych [-] (89. J. Nedvěd [-] )

TJ Přestanov
A. Pospíšil [-] - M. Vobecký [-] - P. Šmejkal [-] , J. Pavlík [-] , P. Tvrdík [-] , M. Krušina [-] , J. Levinský [-] , J. Říha [-] , J. Voráček [-] , V. Vyšata [-] , M. Charvát [-]

ŽK: 87. V. Bedrníček , 88. P. Očipka - 48. M. Vobecký , 57. M. Krušina , 58. P. Šmejkal , 78. V. Vyšata . ČK: 59. M. Krušina .
Hráči zápasu: S. Jeřábek , M. Němec - M. Charvát .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Červený Tomáš - ŠEFČÍK Josef, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.