3:2p.
(1:0)
51. M. Gabriel
71. R. Moučka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov si vyšlápl na první Chuderov


Branky


22. J. Hajduk , 60. P. Horák - 51. M. Gabriel , 71. R. Moučka (p.)
0

Domácí Plaston zaskočil lídra a získal zasloužené dva body.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli - zaslouženě

Fotbalisté Šluknova, kterým se na podzim zatím vůbec nedaří, přivítali první Chuderov. A rozhodně neměli na domácím pažitu co ztratit. V prvním poločase pak byli překvapivě lepším týmem. Hosté začátek utkání zaspali, problém jim dělala hlavně důrazná hra domácího souboru.

 

Šance měl hlavně Šluknov a šel také zaslouženě do vedení. Ve 22. minutě šli domácí dva na jednoho, Hajduk se dostal až před brankáře a potvrdil dobrou střeleckou formu posledních týdnů. Chuderov sice párkrát zahrozil, ale branku v prvních 45 minutách nedal.

 

Do kabin si tak Plaston nesl vedení 1:0.

Chuderov vyrovnal, dohrával o deseti

I po změně stran byl lepší Šluknov. Chuderov se ale zlepšil v koncovce. A v 51. minutě vyrovnal. Po menší chybě brankáře Ticháčka se hlavou z blízka prosadil kapitán Michal Gabriel. Šluknov odpověděl za devět minut. Domácí rychle rozehráli volný přímý kop, Polák poslal do vápna parádní centr. Chuderovská obrana přestala hrát a Horák hlavou zamířil k tyči. Brankář Bakiu byl bezmocný - 2:1.

 

Jenže v 71. minutě hosté podruhé v utkání vyrovnali. František Guttmann totiž nastřelil ve vápně ruku Jiřího Mládka. A rozhodčí odpískal penaltu. Tu proměnil Radomír Moučka - 2:2. Utkání tak dospělo do penalt. Ty už si neužil Guttmann, který dostal v 89. minutě druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

Šluknov penalty zvládl na jedničku

V penaltách Šluknov dominoval. Za hosty nejprve nedal Moučka, kterého vychytal Ticháček, za Šluknov bezpečně proměnil Mikula. Ve druhé sérii selhal kapitán Gabriel, který trefil břevno, naopak Jaroslav Hajduk zamířil do stejného místa, jako Mikula. Rozhodnutí tak padlo ve třetí sérii. Vojtěch Šindelář vůbec netrefil branku, zatímco domácí proměnili a vyhráli 3:0.

 

Chuderov v dalším kole přivítá Union Děčín, Šluknov jede do Chlumce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "Jak je vidět, tak mužstvo své kvality má, když i bez tradičních opor Holešovského s Kirchnerem dokázalo hrát vyrovnanou partii s vedoucím celkem tabulky. Chce to makat dále na trénincích a takto jako dnes zodpovědně přistupovat k zápasům. Byl to celkově velmi úspěšný víkend, když vyhráli jak žáci, dorost, B-mužstvo i A-mužstvo."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Extrémně náročný zápas. V prvním poločase jsme zůstali hlavou ještě v autobuse a ani v druhém jsme si úplně neporadili s tvrdou hrou domácích. Dnes za bod musíme být opravdu rádi, dle mého jsme si ho nezasloužili."



Sestavy


SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - J. Hajduk [-] , J. Mládek [-] (73. J. Meistner [-] ) , R. Lukáč [-] , M. Hák [-] , J. Šach [-] , M. Polák [-] , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , E. Mikula [-] , P. Horák [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , V. Šindelář [-] - M. Protschke [-] , M. Culek [-] , S. Vosyka [-] , D. Žárský [-] , F. Guttmann [-] , M. Gabriel [-] - T. Krnáč [-] (46. M. Koubek [-] )

ŽK: 48. T. Knížek , 68. P. Svoboda - 17. M. Gabriel , 43. V. Šindelář , 53. M. Koubek , 84. F. Guttmann . ČK: 89. F. Guttmann .
Hráči zápasu: Z. Ticháček - S. Vosyka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červený Tomáš - JIRSÁK Jaroslav, HRUBÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.