7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků ovládl jasně Jiříkov


Branky


15. K. Novák (p.) , 30. M. Šolc , 47. K. Novák , 50. J. Bajan , 58. V. Škvor , 83. M. Ženíšek (vl.) , 85. K. Novák
0

Boletice zklamaly, odvezly si sedm branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta? Boletice se hodně zlobily

Do Jiříkova dorazily Boletice. Setkaly se tedy oba týmy, které do I.B třídy postoupily z okresního přeboru. A nováčci krajské soutěže zažívají docela dobrý podzim. Jiříkov získal 17 bodů, Boletice 14.

 

Od začátku utkání měl Jiříkov územní převahu. Hodně mu pomohla 15. minuta, kdy hlavní rozhodčí odpískal hodně diskutabilní penaltu, kterou proměnil nejlepší domácí střelec Kryštof Novák. Boletice se na sudího hodně zlobily.

 

Domácí se uklidnili a po půl hodině hry se trefil Marek Šolc. Do kabin si tak nesl Jiříkov náskok 2:0.

Rychlé góly hosty definitivně zlomily

Boletice vstoupily do druhého poločasu s vidinou kontaktní branky, která by je vrátila zpátky do zápasu. Ale opak byl pravdou. Ve 47. minutě svou druhou trefou v zápase zvýšil na 3:0 Kryštof Novák, v 50. minutě dal čtvrtý gól Zdeněk Bajan.

 

Od té doby bylo rozhodnuto a zápas se prakticky pouze dohrával. Jiříkov nastřílel ještě tři branky. V 58. minutě se prosadil Vladimír Škvor, další dvě trefy si domácí fotbalisté nechali na poslední desetiminutovku.

 

V 83. minutě si vlastní branku dal Michal Ženíšek, hattrick pak pět minut před koncem dokonal Kryštof Novák. Ten už dokázal nasbírat v této sezóně 11 branek.

 

Jiříkov tak zůstal v kontaktu s čelem tabulky, v dalším kole ho čeká velmi očekáváné derby ve Šluknově. Boletice jsou osmé, o víkendu hostí rozjetý Benešov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Zasloužené vítězství, Boletice mě trochu zklamaly. Od začátku jsme byli lepší, definitivně rozhodl začátek druhého poločasu. Jsem rád, že jsme se omluvili fanouškům za předchozí výbuch proti Benešovu. Teď nás čeká nedělní derby ve Šluknově, kam pojede i malý autobus s našimi fanoušky. Snad jsme se nevystříleli."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Ani se mi to nechce hodnotit, jsem z toho rozladěný. Chyběli nám tři hráči ze základní sestavy. Jiříkov byl lepší, ovšem penalta při první brance byla naprosto vymyšlená. I domácí říkali, že neví, co tam rozhodčí zapískal. Po změně stran jsme chtěli něco s výsledkem udělat. Místo toho jsme dostali další dva góly a bylo po zápase. Teď nás čeká silný Benešov. Ale třeba doma zabojujeme a překvapíme."



Sestavy


Jiříkov
M. Stodola [-] - K. Novák [-] , J. Mlejnek [-] , V. Škvor [-] , M. Daněk [-] (65. J. Turiščev [-] ) , T. Altman [-] , D. Šolc [-] , V. Štěpánek [-] (75. O. Homolka [-] ) , J. Bajan [-] , M. Šolc [-] (60. P. Svoboda [-] ) , R. Häusler [-] (58. D. Jessl [-] )

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - R. Klaban [-] (76. D. Plosza [-] ) , M. Ženíšek [-] - M. Šindelář [-] , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] , M. Bernat [-] , S. Šorm [-] - - D. Zupko [-] , L. Michalec [-] , O. Cimpl [-] (82. P. Procházka [-] )

ŽK: 33. J. Mlejnek , 75. J. Bajan .
Hráči zápasu: K. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fencl Jakub - ČÁKA Jindřich, ČERNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.