2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokorný vystřelil Unčínu důležité body


Branky


0

Útočník Sokola se proti Rovnému trefil hned dvakrát.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úder přišel těsně před pauzou

Na umělou trávu do Krupky, kde hraje domácí zápasy Unčín, dorazilo Rovné. Oba týmy se od začátku soutěže pohybují v dolní polovině tabulky, před vzájemným soubojem je dělily pouhé tři body.

 

Utkání to bylo od začátku vyrovnané, šance byly na obou stranách. Unčín udeřli ve 43. minutě, kdy se trefil Miroslav Pokorný. Rovné na to do konce poločasu nedokázalo odpovědět, do kabin si tak domácí Sokol nesl nejtěsnější vedení.

Kotrba to sám neutáhne

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Běžela 47. minuta, do koncovky se natlačil kanonýr Podřipanu Štěpán Kotrba a svou dvanáctou brankou v sezóně, která ho řadí v celkovém pořadí střelců na druhé místo, vyrovnal na 1:1.

 

Rozhodnutí padlo v 82. minutě, kdy se po trestném kopu prosadil opět Miroslav Pokorný. Do konce utkání už si Unčín cenné a důležité vítězství vzít nenechal, vyhrál 2:1 a dostal se na hranici sedmi bodů. Tedy počet, které má i Rovné.

 

V dalším kole hostí Rovné doma Bezděkov, Unčín jede na půdu posledních Soběchleb.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Bylo to vyrovnané utkání, kterému by více slušela remíza. Prostě jsme udělali o jednu chybu více, než soupeř. A ten jí potrestal."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Klíma [-] , J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] , D. Sém [-] , M. Karvai [-] , M. Kašík [-] , M. Novotný [-] , M. Pokorný [-] , R. Černý [-] , M. Pajer [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , R. Mejzr [-] , T. Boura [-] , J. Kratochvíl [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , L. Ullman [-] , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-] , M. Šámal [-]

ŽK: 5. M. Pokorný , 40. M. Karvai , 76. V. Klíma - 68. T. Cuchý , 84. L. Řezáč .
Hráči zápasu: M. Pokorný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.