L. Mráz 60.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřicko nakonec urvalo povinné body


Branky


60. L. Mráz - 52. M. Horváth , 73. O. Dufek
0

V Soběchlebech se hrálo na opravdu tragickém terénu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka nepadla

Poslední Soběchleby přivítaly na svém hřišti Litoměřicko C. Jasným favoritem byli hosté, kteří nechtěli ztratit kontakt s lídrem z Bohušovic. Domácí tentokráte měli i nahrádníky, chyběl jim ale útočník Jiří Kudža.

 

Oba týmy se musely spíše než se svým soupeřem popasovat s obrovsky těžkým tereném. Více než fotbal se tak na trávníku, který byl na hraně regulérnosti, odehrával obrovský boj. Domácí nakonec v poločase drželi s favoritem bezbrankovou remízu 0:0.

 

 

Vítězství vystřelil Dufek

Po změně stran v Soběchlebech konečně začaly padat branky. V 52. minutě slo do vedení Litoměřicko C, kdy skóroval Marek Horvát. Dal tak svou sedmou branku v sezóně a dotáhl se na svého spoluhráče Martina Císaře.

 

Za hodinu hry ale bylo vyrovnáno. Do černého se trefil domácí kapitán Lukáš Mráz. Nakonec ale tři body putovaly stejně do kabiny hostujícího celku. V 73. minutě se totiž prosadil Ondřej Dufek, který dal výsledku konečnou podobu. Soběchleby 1, Litoměřicko C 2.

 

Do konce utkání se na rozbitém trávníku nic důležitého nestalo, domácí se snažili o vyrovnání, ale to se jim nakonec nepodařilo.

 

Soběchleby jsou tak s pěti body stále na posledním místě, o víkendu je čeká dohrávka v Hrobě. Naopak FK Litoměřicko C nasbíral 27 bodů, je druhý a na první Bohušovice ztrácí dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu



FK Litoměřicko C
Martin Císař, hráč FK Litoměřicko C: "Určitě nás těší vybojovaná výhra na naprosto neregulérní hrací ploše. Fotbal hraji 20 let, ale ničem horším jsem nikdy nehrál. Domácí jsme přehrávali, našim největším soupeřem bylo právě to fotbalové pole. Nerozumím tomu, že rozhodčí, zápas neodložili. Mohlo nás to stát důležité body proti poslednímu celku tabulky."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - V. Havlík [-] , M. Hendrych [-] , A. Klinger [-] , T. Urban [-] (73. E. Vrzák [-] ) , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , L. Láska [-] (55. . Kolíček [-] ) , J. Soukup [-] , B. Liner [-] , P. Potměšil [-]

FK Litoměřicko C
M. Abdelkader [-] - M. Břeň [-] , A. Rondoš [-] (88. L. Rosenkranc [-] ) , T. Kocman [-] , J. Horváth [-] , V. Starý [-] , M. Horváth [-] , J. Toufar [-] , P. Kolomazník [-] , M. Císař [-] , O. Dufek [-]

ŽK: 70. M. Hendrych , 72. V. Havlík , 89. L. Mráz - 77. V. Starý , 77. O. Dufek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - TROJAN Michal, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.