Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpici se podařilo smazat tříbrankové manko, přesto Jičínu podlehla 3:7


Branky


43. M. Čáp , 53. J. Kulhánek , 55. M. Puš (vl.) - 17. A. Gaubman , 27. M. Miler , 34. M. Voldán , 62. M. Kocourek , 72. M. Kocourek , 79. M. Voldán , 88. M. Voldán
0

Poslední celek soutěže Sparta Úpice hostila tým Jičína. Nejprostupnější obrana Krajského přeboru musela opět zpytovat svědomí, když Úpice podlehla Jičínu 3:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Hořic

Jičín chtěl potvrdit roli favorita o ukořistit tři body, za svým cílem šli hosté už od prvních momentů utkání. Svoji aktivitu poprvé zužitkovali v 17. minutě, kdy Loner presoval obránce Úpice a vybojoval míč, který přízemním centrem nabídl spoluhráčům do pokutového území. Křižného pasu se ujal Gaubman a vstřelil první branku utkání. Hosté pokračovali v útočné hře a v 27. minutě přidali další zásah. Na centrovaný míč z levé strany se snažil vyběhnout brankář Úpice Erben, dřív než on byl ale u míče hořický záložník Miler, který zakončil do opuštěné branky a zvýšil na 0:2. Brankáři Erbenovi nepomáhali ani jeho spoluhráči v obraně, ve 34. minutě nechala obrana Úpice pláchnout Voldána, který běžel sám na brankáře Erbena a podél jeho levé nohy nasměroval míč do sítě a zvýšil na 0:3. Hořice si vytvořily ještě několik dalších příležitostí, ale skórovat se podařilo domácí Úpici. Ve 43. minutě vyrazil hořický gólman Puš míč jen před sebe, kde stál připravený Čáp, který razantní střelou snížil na 1:3.

Stíhací jízda Úpice skončila tvrdou porážkou

Úpice povzbuzená vstřelenou brankou krátce před koncem poločasu vstoupila do závěrečné části zápasu ve velkém stylu. V 53. minutě si svoji aktivitou vynutila rozehrávání přímého kopu z hranice pokutového území. K míči se postavil Kulhánek, který nekompromisní ranou na vzdálenější tyč snížil na 2:3. O pár minut později bylo v Úpici ještě veseleji, v 55. mintě si obrana Hořic srazila střílený centr do vlastní sítě a rázem bylo vyrovnáno 3:3.

Rovnovážný stav ale neměl dlouhého trvání, už v 62. minutě překlopil skóre opět na stranu Hořic Kocourek, který se sám zjevil za ohromenou obranou Úpice a skóroval. Na tuto branku už Úpice nenašla odpověď a po výpadku z úvodu druhé půle začaly Hořice opět nacházet ztracenou půdu pod nohama. V 70. minutě vystihli fotbalisté Hořic rozehrávku Úpice a kombinací se dostali až za brankáře Erbena, střela z úhlu ale rozvlnila pouze boční síť branky. V 72. minutě se Hořice znovu dostaly za propustnou obranu domácích, z pravé strany se na brankáře Erbena řítil Kocourek a střelou mezi ruku a nohu zvýšil na 3:5. V pohodě hrající Hořice přidaly ještě další branky, v 79. minutě se po kombinaci v pokutovém území dostal k míči Voldán a střelou do prázdné branky docílil šestého gólu Hořic. Poslední úder zasadily Hořice svému soupeři v 88. minutě, hosté se již po několikáté dostali za obranu Úpice a Voldán svým hattrickem stanovil konečné skóre 3:7.



Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] , J. Kulhánek [-] , M. Čáp [-] - J. Vlček [-] , L. Rada [-] , J. Jaroš [-] , L. Mach [-] - J. Balcar [-] (46. P. Luštinec [-] ) , P. Seidel [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - M. Kocourek [-] , J. Ulvr [-] , J. Řeháček [-] , J. Drusan [-] - T. Veg [-] (59. F. Materna [-] ) , M. Miler [-] , A. Gaubman [-] , M. Vacek [-] (80. L. Janda [-] ) - P. Mikolášek [-] (69. O. Hejtmánek [-] ) , M. Voldán [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.