2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec byl efektivnější a porazil Lázně Bělohrad


Branky


0

Chlumec a Lázně Bělohrad, dva týmy, které stále spaluje žár sestupové zóny, třinácté Lázně Bělohrad to pálí víc a po tomto kole to lepší nebude. Chlumec dokázal z minima vytěžit maximum a vyhrál 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektní neznamená efektivní

Hosté z Lázní Bělohrad stále ještě nemohou mít po starostech, když jejich náskok na předposlední Libčany činí pouhé dva body, i proto byli v prvním poločase inciativnějším týmem, který chtěl rozhodnout a odvézt si tři body. V některých situacích ale hosté dopláceli na nedůraz v zakončení a také trochu smůlu. Zářným příkladem je záložník Bělohradu Rychecký, který se dostal do samostatného úniku, kličkou obešel chlumeckého gólmana Černohlávka, než ale stihl uklidit míč do prázdné brány, dostihli ho zodpovědně se vracející obránci Chlumce a jeho stoprocentní šanci zneškodnili. Chlumec se do šancí příliš nedostával, ale efektivita domácího celku byla stoprocentní. Příležitostí ke skórování nepohrdl chlumecký útočník Hartman, a stanovil tak poločasové skóre 1:0.

Konec lázeňských nadějí - červená karta a pojišťovák v závěru

I ve druhé půli byli aktivnější hosté, vytvářeli si více šancí než soupeř, což po zápase potvrdil i jejich brankář Gall, který uvedl, že si během celého zápasu sáhl na míč prakticky jen třikrát. Ani ve druhé půli ale Lázním štěstí nepřálo a žádnou ze svých příležitostí nedokázali dostat za Černohlávkova záda. Situaci hostů ještě stížila 79. minuta. Obránce Michálek pobyl na hřišti jakožto střídající hráč pouze pět minut, v 79. minutě se snažil dostat své tělo před unikajícího hráče Chlumce, ten však souboj neustál a po jeho pádu dostal Michálek červenou kartu. Díky tomu se situace domácích poněkud ulehčila a jejich vítězství dokázal ještě v 89. minutě podtrhnout střídající záložník Bráborec. 



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek: "Nedali jsme spoustu šancí, soupeř využil všechno co měl. Bez gólu se vyhrát nedá."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - D. Jelínek [-] , M. Kosař [-] , J. Vopátek [-] , V. Beneš [-] - J. Hartman [-] (87. J. Kučera [-] ) , L. Hermann [-] , J. Veselský [-] (79. M. Bráborec [-] ) , M. Krejčí [-] (68. P. Janda [-] ) - J. Jelínek [-] (90. M. Kofránek [-] ) , J. Labík [-] (63. J. Hanuš [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] , T. Berger [-] (74. L. Michálek [-] ) , J. Wagenknecht [-] - J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] , J. Odvárko [-]

ŽK: 36. J. Labík , 86. J. Jelínek - 46. J. Loner . ČK: 79. L. Michálek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.