Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice utrpěla vysokou porážku, body si veze Broumov


Branky


12. E. Wilke , 21. L. Hanzlík , 26. J. Kuchta , 36. J. Kuchta , 53. J. Rolník , 80. J. Kotyza , 88. T. Mucha
0

V důležitém utkání o záchranu cestoval Broumov na hřiště Úpice, která v této sezoně připomíná automat na tři body. Úpice dostala od Broumova sedm gólu a jestli se stejný výsledek bude opakovat i příští týden v Novém Městě, tak Úpice opustí Krajský přebor se stovkou obdržených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Broumova

V prvních minutách zápasu srážely oba týmy nepřesnosti. Aktivnější Broumov se snažil několikrát dostat do pokutového území centry z levé strany, ty však postrádaly potřebnou razanci, a k žádnému ohrožení Erbenovy branky tak nedošlo. Úpice se také snažila něco vymyslet dopředu, finální přihrávky na rozběhnuté hráče ale byly tak dlouhé, že je zachytil až brankář Broumova Jakub Drahorád.

Iniciativnější Broumov přesto nečekal na první zásah dlouho. Ve 12. minutě, několik metrů před pokutovým územím domácích, se k míči dostal Ervin Wilke, který se dokázal prokličkovat skrze celý obranný val Úpice, aby nakonec obešel i gólmana Rostislava Erbena a pohodově zakončil do odkryté branky. Broumovští se tak hned na začátku zápasu dočkali uklidňující branky, která dokáže rozvázat nohy a zlechčit krok. 

Po obdržené brance se domácí uchýlili k trochu rezignované rozehrávce na vlastní polovině hřiště. Obránci, kteří si mezi sebou posílali míč se však dostali pod tlak napadajících hráčů Broumova a balon ztratili. Broumovští hráči tak přešli k okamžitému protiútoku, který ale nakonec obrana Úpice stihla zblokovat a brankář Erben nemusel zasahovat. Další chyba domácích už ale byla potrestána. V 21. minutě se domácí snažili zahrát fotbalově, místo odkopu daleko pryč se obránci Úpice snažili kombinací dostat ze svého pokutového území. Obránci však předržovali míč a to vedlo ke ztrátě a situaci tři na jednoho, kterou prudkou střelou vyřešil Ladislav Hanzlík.

Domácí obrana se nevyvarovala chybám ani ve zbytku poločasu. Ve 26. minutě se Jan Kuchta si to s míčem namířil mezi dva obránce Úpice, míč si dal sice trochu dál od nohy, ale obránce domácích mu jej nepřesným a nepovedeným odkopem vrátil zpět. Kuchta se tak ocitl sám před brankářem Erbenem, kterého překonal střelou podél jeho levé nohy.

V 34. minutě se vážněji osmělili i domácí, jejich střela z pokutového území však mířila mimo Drahorádovu branku, který tak mohl pokračovat v opalovačce.

Pravidlo nedáš, počtvrté dostaneš, potvrdili hosté v 36. minutě. Obrana Úpice opět podcenila situaci, když k soupeři přistupovala jen velmi vlažně a pomalu. Broumovský Wilke tak dostal možnost rozběhnout se po pravé straně až do pokutového uzemí domácích, z brankové čáry poslal centr na Jana Kuchtu, který se hlavou nemýlil.

Po jednoznačném prvním poločase se oba týmy rozešly do kabin za stavu 0:4. 

 

Dohrávka rozhodnutého utkání

Do druhé půle si Broumov mohl dovolit udělat několik změn v sestavě, jejich střelecký apetit to ale nijak neoslabilo. V 53. minutě se po pěkné kombinaci dostali až do pokutového území Úpice, odkud se přízemní ranou k tyči prosadil střídající Jan Rolník. Nedlouho po vstřelené brance se Broumov opět dostal do šance, střela Tomáš Muchy z hranice pokutového území ale svůj cíl nenašla a skončila nad úpickou brankou. Podobně se vedlo i Jakubu Semerákovi, který na obránci domácích vybojoval míč, ale finální zakončení mířilo mimo tři tyče. 

Další změna skóre tak přišla až v 80. minutě, kdy se exekuce přímého kopu ujal Jan Kotyza a jeho tvrdá střela skončila zastavila až síť za Erbenovými zády. Na konečných 0:7 zvýšil v 88. minutě Tomáš Mucha. Jeho spoluhráči na sebe v malém navázali všechny obránce Úpice, a Tomáš Mucha tak zůstal ve velkém vápně úplně sám, měl dostatek času i prostoru, a dokázal tak vstřelit poslední branku tohoto utkání. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Petr Možný - sekretář klubu Slovan Broumov: Se soupeřem, který už má jistý sestup, nám šlo o udržení v soutěži. Začali jsme poměrně útočně, brzy jsme se dostali do vedení a i nadále nám to vycházelo. Vysokou výhrou jsme si navíc vylepšili skóre.



Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - L. Mach [-] , M. Čáp [-] , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] - L. Rada [-] , J. Jaroš [-] , J. Marel [-] , L. Čepelka [-] - J. Balcar [-] , P. Seidel [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - E. Wilke [-] , D. Panny [-] (69. P. Bureš [-] ) , L. Hanzlík [-] (46. J. Rolník [-] ) , J. Kotyza [-] - J. Schubert [-] , D. Svoboda [-] , J. Mucha [-] (46. J. Michálek [-] ) , J. Šimon [-] (46. T. Mucha [-] ) - J. Kuchta [-] (46. M. Gago [-] ) , J. Semerák [-]

ŽK: 42. J. Mucha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.