Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec veze za výhru 0:7 jasné tři body z Rychnova


Branky


0

Zápas tabulkových sousedů mezi sebe postavil Rychnov a Červený Kostelec. Místo vyrovnaného zápasu se ale domácí diváci dočkali vysoké porážky 0:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schengenský prostor v obraně Rychnova

Rychnovští předvedli v prvním poločase výkon, na který budou chtít velmi rychle zapomenout, naopak hráči Kostelce by si první půli nejraději zarámovali a jako motivační prvek ji vyvěsili v kabině pro příští sezonu. Od prvních minut bylo vidět, že hosté jsou pohyblivější a rychlejší s míčem na kopačkách i bez něj a fotbalisté Rychnova často jen přihlíželi jak se kolem nich hosté prohánějí směrem k brance. 

Prvního úspěchu se hosté dočkali už v 9. minutě. Domácí zahráli velmi laxně rohový kop, který se sotva dokutálel k první tyči kostelecké branky, kde už číhal obránce hostů, aby rozpoutal bleskurychlý protiútok tři na jednoho. Brejk vyřešil nekompromisní ranou pod břevno Petr Bárta. Hosté nadále pokračovali ve své aktivitě a v 11. minutě dostal útočící hráč Kostelce další balon za obranu domácího týmů, pouze včasný výběh gólmana Marka Pěničky zachránil domácí od další pohromy. Pohormu už ale domácí neodvrátili ve 12. minutě, kdy se hráči Červeného Kostelce opět dostali ve větším počtu za obranu Rychnova, křížný balon před Pěničkovu branku dostal Ondřej Koval a přesnou ranou k tyči nedal domácímu brankáři žádnou šanci.

Obrana domácích nadále pokračovala v tristních výkonech a ve 23. minutě přišel další trest. Ondřej Koval se opět ocitl za rychnovskými obránci, nerozmýšlel se a přesnou střelou do horního rohu branky zvýšil na 0:3.

Ani pauza na osvěžení v horkém počasí domácímu týmu nepomohla. Ve 38. minutě se Kostelci podařila další pohledná akce, útočící hráč hostů naznačil střelu a tím obešel obránce Rychnova a když se ocitl před brankářem Pěničkou, zvolil místo střely přihrávku na kolegu Tomáše Martínka, který měl před prázdnou brankou snadnou úlohu - 0:4.

Poločas z říše snů završili hosté ve 43. minutě. Kostelec se opět ve větším počtu hráčů dostal za spící obranu Rychnova a jak jinak než do prázdné branky skóroval opět Tomáš Martínek. 

Další dvě trefy Kostelce

Červený Kostelec se fotbalem bavil i na začátku druhého poločasu. Jako nůž máslem prošli hosté obranou Rychnova ve 47. minutě, zakončení celé akce a vedení 0:6 zajistil David Petrů. O pár minut později, v 50. minutě, kapitulovali domácí posedmé. Ondřej Koval se na hranici pokutového území dostal ke krkolomné střele, která ale nepostrádala přesnost, skončila v rychnovské síti a přinesla Kovalovi hattrick.

Ve zbytku zápasu už hosté jasně kontrolovali hru. Domácí obrana se pozdě ale přece trochu umoudřila a začalo se jí dařit zachycování dlouhých přihrávek Kostelce. Domácí se snažili napodobit hru hostů a jejich přihrávky, to se jim ale vůbec nedařilo, a z utkání tak odešli s vysokým přídělem a bez vstřelené branky. 



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , R. Kubec [-] , D. Hanyk [-] , M. Bárnet [-] - J. Nosek [-] , S. Pohl [-] , M. Semerád [-] , J. Počtýnský [-] - M. Valášek [-] (46. M. Šmída [-] ) , J. Jedlinský [-]

TJ Červený Kostelec
D. Balcar [-] - D. Škoda [-] (62. M. Fireš [-] ) , K. Havlíček [-] , M. Kováčik [-] , D. Hála [-] (68. K. Čáp [-] ) , P. Bárta [-] - M. Gross [-] , D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , O. Koval [-] , L. Hlava [-] -

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.