4:2
(0:2)
34. P. Mejstřík
36. M. Gall (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad otočily vývoj utkání a porazily Cidlinu


Branky


50. R. Šorm , 60. L. Jezbera , 75. L. Jezbera , 83. J. Odvárko - 34. P. Mejstřík , 36. M. Gall (vl.)
0

Lázně Bělohrad už nemohli změnit svůj osud v podobě sestupu z Krajského přeboru. Ani to jim ale nebránilo, aby se s touto soutěží rozloučili se vztyčenou hlavou a třemi body, které vybojovali proti klubu Cidliny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvantita versus kvalita

Tým Lázní Bělohrad v této sezoně často doplácel na nevydařené úvody utkání, které ve výsledku stály několik bodů. I v zápase proti Cidlině se domácím Lázním nevyvedl vstup do zápasu. Domácí hráči sice byli o něco aktivnější a dokázali se dostávat do šancí, žádnou z nich ale neproměnili, čehož posléze museli litovat. Mladý výběr Cidliny se oproti utkání s Vysokou nehnal do zběsilého nahánění hráčů soupeře s míčem. Hosté naopak trpělivě vyčkávali na každý tah domácích, aby mohli kontrovat svoji pozornou obrannou hrou. Lázním Bělohrad se nedařilo využívat své šance, domácím se dokonce nepodařilo zužitkovat pokutový kop z 28. minuty. 

Neproměněná penalta lehce otřásla aktivní hrou domácího týmu a naopak povzbudila hostující Cidlinu. Hosté si nevytvářeli velké množství šancí, kvantitu ale nahradili kvalitou a dvě příležitosti dokázali přetavit v branky. Ve 34. minutě se nejprve prosadil záložník Pavel Mejstřík a už o dvě minuty později se hosté dostali do dvougólového vedení, když si Lázně Bělohrad srazily míč do vlastní sítě. 

Cidlina se tak ujala poločasového vedení 0:2 a domácí tým mohl litovat nevyužitých šancí z úvodu utkání.

Důstojná rozlučka Lázní Bělohrad

Do druhého poločasu vstoupili domácí podobně aktivně jako do toho prvního, tentokrát se jim už ale začalo dařit své šance proměňovat. Svůj podíl na tom měla vydařená střídání trenérského týmu Lázní Bělohrad. Do druhé půle se dostali střídající útočníci Radek Šorm a Lukáš Jezbera. Druhý jmenovaný se dokázal prosadit už v 50. minutě a kontaktní brankou vlil novou krev do lázeňských žil. 

Zanedlouho se prosadil i druhý žolík v sestavě domácích. Radek Šorm se prosadil dvakrát v rozmezí 60. a 75. minuty a dokonal zasloužený obrat domácího celku. Lázně Bělohrad pokračovali v důstojné rozlučce s Krajským přeobrem a Cidlině zasadili ještě čtvrtý úder, když se v 83. minutě prosadil Jiří Odvárko.

Lázně Bělohrad tak po výhře 4:2 nad Cidlinou opouštějí Krajský přebor se vztyčenou hlavou. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - FK Lázně Bělohrad: Průběh našeho posledního zápasu v Krajském přeboru byl podobný všem jarním. Tři vyložené šance a penaltu opět neproměníme a pak lehce dvakrát inkasujeme. V druhé půli jsme získali ještě větší převahu a konečně prolomili střeleckou nemohoucnost. Díky divákům, kteří opět přišli v hojném počtu a hlavně ultras. Ti mají ligovou úroveň.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - L. Šrám [-] , J. Šoufek [-] , J. Lánský [-] , T. Blažek [-] - J. Wagenknecht [-] , P. Kazda [-] , J. Loner [-] , D. Michálek [-] (46. R. Šorm [-] ) - J. Odvárko [-] , M. Rychecký [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Vincour [-] , P. Obermajer [-] , L. Pavlata [-] , M. Masák [-] - L. Pospíšil [-] , J. Trejbal [-] (69. D. Döme [-] ) , P. Mejstřík [-] , P. Machát [-] - A. Zich [-] , M. Holec [-]

ŽK: 58. J. Loner - 28. M. Masák , 58. P. Mejstřík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.