Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město zakončilo sezonu výhrou nad Úpicí


0

Fotbalisté Nového Města chtěli první sezonu v Krajském přeboru zakončit vítězstvím a los posledního kola jim pro tento cíl poskytl schůdného soupeře - Nové Město se doma utkalo s poslední Úpicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na jednu branku

Úpice v letošní sezoně příliš soupeřů nepotrápila a ani tento zápas nebyl výjimkou. Domácí hráči Nového Města od úvodu diktovali tempo zápasu. Čekání na první branku domácích trvalo do 17. minuty, kdy se prosadil útočník Pavel Sedláček. Úpice působila odevzdaným a poraženým dojmem a tím dovolovali domácím dostávat se do dalších šancí. V 32. minutě přidali domácí druhou branku, když se z přímého kopu přesně trefil Pavel Zákravský. 

Tým Úpice se během prvního poločasu nedostal prakticky k žádné vážnější příležitosti, domácí byli lepším týmem a v tréninkovém tempu přidali krátce před poločasem přidali díky další trefě Pavla Sedláčka třetí branku. 

Pohodových posledních 45 minut sezony Nového Města

Druhý poločas se odehrával podle pobodného scénáře jako ten první. Domácím se dařilo přehrávat obranu hostů a ohrožovat branku úpického brankáře Rostislava Erbena. Ten znovu kapituloval v 68. minutě, kdy se trefil střádající Milan Jirásek. Úpice se ani ve druhé půli nedostala na dostřel branky Nového Města, a definitivní brankovou podobu tak jednostrannému utkání dal v 82. minutě útočník Jiří Koza.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] , P. Zákravský [-] , D. Nejman [-] - P. Srubjan [-] (61. M. Hofman [-] ) , A. Lelek [-] (46. M. Jirásek [-] ) , L. Zákravský [-] , T. Voráček [-] (70. D. Hanzl [-] ) - M. Klikar [-] (58. V. Maur [-] ) , P. Sedláček [-] (46. J. Koza [-] )

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - P. Kejzlar [-] , J. Marel [-] , L. Mach [-] , J. Peterka [-] - M. Lacko [-] , P. Luštinec [-] , L. Rada [-] , B. Kafka [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

ŽK: 77. J. Marel .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.