2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva výhrou potvrdila své první místo


Branky


0

V zápase již o nic nešlo a bylo to znát na výkonu obou mužstev. Hostům stačilo hrát na půl plynu a stejně si z Jeníkovic odvezli výhru 2:3. Lokomotiva výhrou potvrdila první místo v IV.A. třídě. Jeníkovice skončily předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostí

V prvním poločase byla hradecká Lokomotiva lepší a hned v úvodu zápasu se ujala vedení. Již v 5.minutě se trefil Tomáš Tuček a udal tak ráz celému prvnímu poločasu. V 14.minutě to již bylo 0:2 a opět se trefil Tomáš Tuček. Poté se hra opticky vyrovnala, ale zkušení hosté toho domácím moc nedovolili. První poločas tak Lokáda vcelku v pohodě vyhrála 0:2.

Druhý poločas v závěru zdramatizovali domácí

Do druhého poločasu vstoupila Lokomotiva Hradec Králové stejně jako do toho prvního. Jen další branka padla až po hodině hry. Svůj Hattrick završil Tomáš Tuček a hosté vedli již 0:3. Poté v rozmezí devíti minut vstřelil dva góly domácí Sláma, ale na vyrovnání již domácím čas nezbyl. V tomto zápase průměrné úrovně, vyhráli hosté zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Jeníkovice: Naše snížení přišlo pozdě, Vyrovnat jsme již nedokázali.

TJ Lokomotiva Hradec Králové B
Sváťa Kopecký - Lokomotiva HK: V zápase ve kterém již o nic nešlo, jsme hráli pohodový fotbal a o gól jsme vyhráli.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - O. Šimůnek [-] , M. Horák [-] , P. Válek [-] , M. Šedina [-] - P. Pražák [-] , V. Sláma [-] , O. Šmída [-] (46. J. Novotný [-] ) , T. Kalousek [-] (46. L. Trubač [-] ) - P. Látr [-] , J. Podstata [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové B
J. Němec [-] - J. Malý [-] (46. R. Čech [-] ) , R. Kollár [-] , M. Šubrt [-] , J. Javůrek [-] - .. Bartůněk [-] (46. S. Kopecký [-] ) , V. Čech [-] , L. Sobota [-] , O. Demeter [-] - L. Tichý [-] , T. Tuček [-]

Hráči zápasu: V. Sláma - R. Kollár , T. Tuček .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.