Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy v Hlušicích vítězí.


0

Hlušice už mají jasný postup. Proto už v tomto zápase o nic nešlo. A tak si diváci mohou užít alespoň devět gólů v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lépe vstoupili do utkání.

Kratonohy prožily lepší start do utkání. Od počátku na svého soupeře zatlačili a nedali mu moc prostoru ke hře. Odměnou za aktivitu jim byly dvě branky, po kterých šli zaslouženě do vedení. Domácí reagovali na vývoj utkání přeskupením řad. Od té chvíle začali být Kratonohám vyrovnaným soupeře a dokázali vsítit kontaktní branku.

Vyrovnání v úvodu.

Hned v úvodu se domácím podařilo srovna stav utkání na 2:2 a už to vypadalo, že teď jsou na koni oni. Jenže soupeř byl důraznější a tak při několika situacích ve vápně domácího celku, domácí nestíhali a tak jim hosté zasadili další branky. Domácím se podařilo pouze korigovat skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Petr Průcha, trenér(domácí): Věděli jsme, že to bude těžké utkání. S vědomím, že už je o postupu rozhodnuto, jsme některé hráče, u kterých bylo menší riziko zranění pošetřili.




Sestavy


SK Čechie Hlušice
R. Batelka [-] - M. Novotný [-] , E. Pařízek [-] , M. Šimůnek [-] , P. Horák [-] - J. Špaček [-] (67. M. Holman [-] ) , J. Šimůnek [-] (46. J. Kohout [-] ) , R. Kyral [-] , J. Batelka [-] - M. Batelka [-] , M. Svěcený [-]

FK Kratonohy B
T. Holoubek [-] - K. Jakubec [-] , M. Kotek [-] , M. Pozler [-] , J. Vaníček [-] - L. Vejr [-] (72. P. Sadílek [-] ) , D. Hamák [-] , F. Josef [-] , Z. Semelka [-] - D. Hrůša [-] , L. Veverka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.