Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka doma dostala výprask


Branky


0

Hráči domácí celku byli určitě nasazenými a to nejen v postavení v tabulce. Hráli doma a kdekdo mohl čekat jejich výhru. Jenže hráči hostů dnes měli tu správnou obuv a stříleli jednu branku za druhou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:2, poněkud překvapení

Lokotka začala poměrně dobře, ale byli to hosté, kteří šli brankovým příležitostem naproti spíše, než domácí, alespoň co se úspěšnosti týče. Police totiž své šance, na rozdíl od domácích, dokázala proměnit v branky a jen na ty se ve fotbale hraje. První branka přišla v 9. minutě zásluhou Fliegera a domácí šli do brzkého vedení. Hosté hráli jednoduše, byť se s míčem nepotkávali tolik jako domácí hráči. Domácí sice měli své šance, ale jakoby jim prostě nebylo přáno dát branku, oproti hostům. Ti si ještě vylepšili skóre do šatny brankou ve 42. minutě o kterou se postaral Petr Věchet. Stav po půli tedy 0:2.

Police si zápas pojistila

Domácí se pořád snažili, jak nejlépe mohli a uměli, ale měli smůlu, zadek hostů byl dnes v pohodě. Naopak hosté sázeli další branku, když se v 65. minutě trefil opět Flieger. Lokotka stále nezaháhela a snažila se utkání zvrátit. Opět bez úspěchu a hosté mohou děkovat i brankáři, který toho pochytal více, než dost.

Od tohoto momentu, kdy domácí prohrávali o tři branky, se hra zlomila a Lokotka začala otevírat obranu. Hosté toho zase využívali, když se ještě trefami zaznamenali Flieger, jenž kompletoval hattrick, a závěrem Kalina David mladší. Poslední braky padly těsně před koncem zhruba v 83. a 90. minutě. Domácí mohou být o to více zklamaní, když uvážíme pět vyložených šancí hostů, kteří z toho dali pět branek. Tomu se říká lekce z produktivity! Hosté vítězí 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Jan Horáček (trenér Lokotky): Dnes jsme měli poněkud smůlu v zakončení. Pravda je, že kdybychom dali alespoň polovinu toho, co jsme měli za šance, tak by zápas vypadal úplně jinak. Ovšem na kdyby se nehraje. Opakovala se stejná situace jako v minulém zápase, my jsme drželi balón, a hosté stříleli branky.

TJ Sokol Horní Police
Stanislav Kadlec (vedoucí Police): Dneska jsme měli štěstí. Padaly nám tam branky a my díky tomu vyhráli. Domácí naopak nedali ani jednu branku. Jinak bych vyzdvihl Fliegera a brankáře.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - J. France [-] (60. P. Lebduška [-] ) , R. Lupoměský [-] , J. Starý [-] , J. Brejcha [-] , J. Lupšák [-] , D. Tomášek [-] (70. P. Čihák [-] ) , V. Česenek [-] , T. Hřebřina [-] , M. Horáček [-] , D. Kliment [-]

TJ Sokol Horní Police
A. Havlík [-] - M. Vágner [-] , P. Věchet [-] , L. Šamša [-] , T. Štický [-] - P. Heřmánek [-] (78. D. Kalina [-] ) , M. Bizoň [-] , T. Benda [-] (85. S. Kadlec [-] ) , M. Flieger [-] - D. Kalina [-] , M. Bizoň [-]

ŽK: 14. D. Tomášek , 40. J. Starý - 24. M. Vágner , 44. P. Věchet , 58. T. Benda , 60. D. Kalina , 81. D. Kalina . ČK: P. Čihák - 85. T. Benda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Marek Miloš - BÖHME Ladislav, NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.