2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žamberk doma přetlačil hosty z Třemošnice


Branky


0

Dramatický zápas se šťastným koncem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl přinesl převahu domácího mužstva

Žamberk v domácím prostředí potvrdil roli mírného favorita, byť se o konečné vítězství musel strachovat až do závěrečných minut. Již v prvních minutách utkání prověřil hostujícího gólmana svým pokusem z úhlu domácí Pavelka, avšak gólman Auersvald jeho pokus bez větších problémů kryl. Co se nepovedlo Pavelkovi, dokonal po dvanácti minutách hry domácí kanonýr Trnka a hlavou po rohovém kopu poprvé rozvlnil síť hostující svatyně. Hosté byli po inkasovaném gólu z úvodu utkání jako opaření a jenom se štěstím i nadále hájili jednogólové manko, které jim ještě dávalo naději s nepříznivě se vyvíjejícím utkáním něco udělat. Hosté o sobě dali poprvé výrazně vědět těsně před koncem poločasu, kdy záložník Vančura vystřelil povedenou ránu pod břevno domácí branky, nicméně skóre se bohužel pro hosty neměnilo.

Druhý poločas se nesl v duchu zvýšené aktivity hostí

Se začátkem druhé půle se mohlo zdát, že místo hostujícího týmu nastoupil na hřiště úplně jiný tým. Hráči Třemošnice se totiž nechtěli smířit s porážkou a již od prvních minut druhého dějství začali diktovat tempo hry, čímž zatlačili domácí hráče do hluboké defenzivy. Žamberk se však nenechal příliš zaskočit zvýšenou aktivitou soupeře a v dobrém taktickém rozestavení čekal na možnosti brejkových situací. Uběhla hodina hry a domácí celek dokázal po výborné práci Trnky, který v souboji se dvěma hráči soupeře dokázal posunout míč na nekrytého Hušku, který s přehledem podruhé překonal hostujícího golmana. Kdo by si však myslel, že je o osudu utkání již rozhodnuto, hluboce se mýlil, neboť o pouhé čtyři minuty déle se hostující Vančura již nemýlil a k nevoli domácí fanoušků výrazně zdramatizoval vývoj utkání. Navíc v 74. minutě byli hosté velice blízko vyrovnání po velké příležitosti hostujícího Formana, brankář domácíh byl však proti a i nadále držel naději domácích fotbalistů na tříbodový zisk. Hosté se i nadále snažili tlačit dopředu, avšak jediný efekt byla hlavička nad břevno v samém závěru utkání. Fotbalisté Žamberka tak berou z tohoto utkání vydřené, ale zasloužené tři body.



Sestavy


1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - J. Molnár [-] , L. Franke [-] , P. Hrabík [-] , J. Kotyza [-] - J. Trejtnar [-] , J. Hruška [-] , J. Jírů [-] , M. Pavelka [-] - M. Čada [-] , L. Trnka [-]

ŽSK Třemošnice
M. Auersvald [-] - R. Krátký [-] , J. Kunášek [-] , O. Culek [-] , P. Kalina [-] - P. Holík [-] , F. Kvíčala [-] , J. Vančura [-] , O. Vančura [-] - R. Menšík [-] , O. Lipenský [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.