7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hlinsku byl na hřišti pouze jeden tým


Branky


0

Domácí celek v závěrečném kole pardubického krajského přeboru nebohé hosty z Dolního Újezda 7:0. Hattrickem se blískl Domácí hráč Kakrda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlinsko se chtělo v závěrečném kole krajského přeboru vytáhnout před domácími fanoušky dobrým výsledkem, nicméně konečný stav utkání udivil snad všechny přítomné na stadionu. Hráči hostujícího celku se pravděpodobně již viděli na dovolené a tak odjeli s málo vídáným výpraskem.

Půl hodiny a bylo po zápase

Hlinečtí se od samotného úvodu utkání do soupeře pořádně zakousli a první gól slavili po zásluze již ve 12.minutě, kdy domácí Cepl střelou k tyči otevřel účet zápasu. Kdo by však čekal sebemenší vzepětí hostů z Dolního Újezda, hluboce by se mýlil, neboť na inkasovaný gól nebyli hosté ani herně, natož gólově schopní jakkoliv reagovat. Naopak, do poločasového hvizdu udeřili ještě třikrát domácí a o osudu tohoto utkání bylo již zcela rozhudnuto. Góly dali Buriánek, Kakrda a Polák.

Domácí celek nepouštěl hosty vůbec k ničemu

Druhý poločas jakoby volně navazoval na ten první a kdo se od stánku s klobásou a pivem vrátil o pár minut déle, přišel o několik brankových možností domácího celku. No a když v 59.minutě inkasovali hostující fotbalisté již pátý gól, bylo jasné, že odjedou s debaklem. Gól dal Ráliš. Za dalších jedenáct minut přišla již v pořadí šestá pohroma pro hosty, když se podruhé v utkání trefil Kakrda a na konečných 7:0 pro domácí zvýšil svým třetím gólem v utkání opět domácí borec Kakrda. Konečné skóre zápasu tak mluví za vše.



Sestavy


FC Hlinsko
P. Kopecký [-] - P. Veselský [-] , J. Baldrych [-] , J. Nekvinda [-] , V. Pavlásek [-] - B. Vukliševič [-] , R. Cepl [-] , J. Vanžura [-] , P. Chmelík [-] - L. Gregor [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
O. Klusoň [-] - O. Klejch [-] , K. Svoboda [-] , L. Čejka [-] , P. Frank [-] - M. Vomáčka [-] , D. Kabrhel [-] , M. Částek [-] , J. Doseděl [-] , M. Novák [-] - R. Mandlík [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.