FOTO: Hořovicku na Štěchovice nestačil ani rekordní počet vstřelených gólů v jednom zápase


Branky


45. D. Hašek , 87. D. Hašek - 35. J. Košata (p.) , 54. M. Švejda , 70. S. Hřebeček
0

Poslední celek tabulky Štěchovicím srdnatě vzdoroval, dvakrát se prosadil zásluhou Dominika Haška, ale favorit utkání si poradil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Dobrou šanci si Štěchovice připsaly hned ve třetí minutě, Jakobovského střela zamířila mimo bránu. Na druhé straně zadělal na problémy Nademlejnský, jeho centr však Kučera obranným zákrokem vykopl do bezpečí. Hřebeček si připsal během třiceti minut dvě zakončení, ani jedno z nich ale neohrozilo gólmana domácích. Hořovicko kontrovalo dvěma pokusy, Březina a Hašek se ale nedostali ke střeleckému ohrožení Soukupa.

 

První gól padl z penalty, po faulu na Vernera se exekuce ujal Košata a poslal hosty do vedení. Dvě další šance na zvýšení měl Busta, při první ho sice jeden z obránců obral diskutabilním zákrokem jeden z obránců o zakončení, při tom druhém skončil balon na brankové čáře. Domácí se dočkali vyrovnání v závěru, po chybě Vernera na půli hřiště se dostalo nejprve k blokovaným zakončením, balon se ale odrazil k nehlídanému Haškovi, jehož střela z mírného úhlu zamířila za záda Soukupa.

Dvě chyby Herca rozhodly o vítězi

Druhý poločas zahájil svým pokusem Hřebeček, ale ani třetí střelecký pokus Herca příliš neohrozil. Územní převahu využil až Švejda v 55. minutě, Batkou vybojovaný přímý kop rozehrál k tyči, kam sice Herco šel, ale balon před ním skočil a skončil za jeho zády. Za domácí se pokusil zareagovat Bežó, střelecký pokus zkušeného záložníka sice přelétl Soukupa, ale zároveň i bránu. Soukup musel být ve střehu i při další akci, když pohotově a úspěšně skočil do cesty Haškovi.

 

Do dvougólového vedení se Štěchovice dostaly po další chybě domácího gólmana, Hřebečkův přímý kop z téměř pětatřiceti metrů totiž letěl k tyči a ku podivu domácích fanoušků opět zároveň i za jeho záda, této akci předcházela i velká náhoda, kdyby se hráči domácích nedopustili faulu, byl by Hřebeček střídán a nerozehrával tuto standardku. Zbytek zápasu ale nabídl již pouze šance domácích, v 81. minutě zamířil mimo bránu Pelikán, ale v 87. minutě se až příliš lehce prosadil druhým gólem Hašek – přímý kop zamířil přes zeď až mezi tři tyče, kde se trestuhodně nenacházel ani Soukup.

 

Autor článku: Michal Kunc (pro www.fotbalstechovice.cz)

Autor fotografií: Pavel Příhoda (pro www.fotbalstechovice.cz)



Ohlasy k zápasu



Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (klubový redaktor): „Zamířili jsme na půdu jednoho z nejslabších týmů soutěže, který vstřelil pouhých osm gólů na podzim. Měl jsem ale strach, protože první zápas je těžký sám o sobě. Mé tušení se naplnilo a těsná výhra mi dává za pravdu. Domácí Hašek je zajímavým hráčem, ale potřeboval by asi lepší spoluhráče.“



Počet diváků: 320. Rozhodčí: Martínek Petr - RAIS Ondřej, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.