0:1
(0:1)
32. P. Mužík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2017 18:00

31.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mužík katapultoval Jiskru do lepší poloviny třetiligové tabulky


Branky


32. P. Mužík (p.)
0

Netradičně v pátek hostilo Hořovicko v posledním domácím zápase sezony Domažlice a ani předposlední pokus na první čistou jarní výhru nevyšel. Jiskra udeřila v prvním poločase, když kapitán Mužík proměnil penaltu, což bylo nakonec to nejdůležitější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužík udeřil z penalty

Domácí třetiligová rozlučka Hořovicka se konala v páteční předehrávce s Domažlicemi. Sympaticky hrající sestupující tým držel nerozhodný stav až do 32: minuty. To se totiž dopustil přestupku ve vápně a hosté dostali velkou příležitost v podobě penalty. Exekuce se ujal sám kapitán Petr Mužík, který střelou k pravé tyči nedal gólmanovi šanci k zákroku. Závěrečná pětiminutovka prvního dějství pak nabídla šance na obou stranách. Nejprve mohlo Hořovicko vyrovnat, po nejistém zákroku Švihoříka se balon odrazil od země do břevna. Na opačné straně jeden z Domažlických hráčů vyslal střelecký pokus trestuhodně nad břevno, díky čemuž zahodil velmi najednou pozici.

Švihořík udržel nulu

Ve druhém poločase to Hořovicko nezabalilo a snažilo se urvat první tříbodovou výhru v jarní polovině sezony. Příležitost k vyrovnání přišla v 65. minutě, proti byl ale Švihořík a pumelici mířící do rohu brány vytěsnil. Naopak definitivně roztrhat domácí naděje mohl v 75. minutě jeden z hráčů Domažlic, ale Herco vyběhl a nenechal se prostřelit. Domažličtí se marně snažili přidat pojistku a o svou výhru se museli bát až do konce. Nakonec ale domácí Hořovicko vyrovnat nestihlo a připsalo si další prohru. Naopak Domažlice potvrdily své výsledkové zlepšení.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice
Radek Kronďák (trenér): „Jsme rádi, že jsme opět vyhráli venku, což se nám v poslední době celkem daří. Samozřejmě, že vypadá možná divně, že jsme u posledního vyhráli jen díky brance z penalty. Šli jsme třikrát sami na bránu, nedali jsme a pak je to vždy trápení. Domácí s jistotou sestupu se snažili, dokud se v zápase drží ve hře, my ale nebyli schopní přidat druhou branku, kterou by se zápas uklidnil. Takhle to byl boj až do poslední chvíle. Nejlepšího hráče tentokrát nevyberu.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Vaníček [-] , J. Bežó [-] , M. Krůta [-] , T. Pelikán [-] - O. Vrabec [-] , D. Hašek [-] (78. L. Mandík [-] ) , J. Mach [-] , J. Šubert [-] - M. Nademlejnský [-] , O. Bělohlávek [-] (60. D. Klimeš [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Bezdička [-] , O. Ruml [-] (70. M. Hejda [-] ) , J. Blažek [-] , D. Boček [-] (72. M. Braun [-] ) , P. Mužík [-] , M. Hrubý [-] (62. M. Špírek [-] ) , O. Chocholoušek [-] , P. Mráz [-] , P. Průcha [-] (90. D. Brožík [-] )

ŽK: 67. J. Bežó .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LERCH Ondřej - DUCHOŇ Ivo, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.