0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou z Přibyslavic tři body


Branky


1

Přibyslavice se ani na domácím hřišti nedočkaly prvních jarních bodů, když podlehly Výčapům po jediném vstřeleném gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Přibyslavice v úvodním zápase jara před vlasním publikem na útulném stadiónku přivítaly hráče Výčapů, kteří odstartovali jaro přesvědčivou domácí výhrou nad Lipníkem v poměru 3:0 a chtěli tak navázat na tento zápas i v prvním venkovním měření sil, a to právě na hřišti Přibyslavic. Ty se také dlouho držely bodového zisku na hřišti suveréna soutěže vedoucí Rokytnice, o který přišli až tři minuty před koncem. Na podzim se pak oba soupeři rozešli smírně 1:1. První poločas přinesl několik příležitostí ke skórování, ale oba gólmani se činili, a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Matoušek rozhodl o výhře hostů

Ve druhé půli čekání na gól utnul střídající hráč Výčap Tomáš Matoušek, který v 58. minutě prostřelil Františka Nováka- 0:1. Domácímu týmu zbývala alespoň půlhodinka k vyrovnání, ale žádná ze střeleckých příležitostí se neujala, a tak všechny body putují do Výčap.



Ohlasy k zápasu



Sokol Výčapy
Král Martin, vedocí: V prvním poločase se hrál fotbal nahoru- dolů, ale bez nějakých vyložených šancí. O našem vítězství pak rozhodla jediná branka, kterou vstřelil náš střídající hráč Tomáš Matoušek.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Karafiát [-] , L. Lopatář [-] , L. Matějek [-] , F. Holub [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , V. Škorpík [-] , J. Kolman [-] , M. Kopeček [-] , I. Samek [-] (69. D. Samek [-] )

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (46. T. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] (84. T. Kuchera [-] ) , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] (90. T. Pecka [-] ) , R. Macek [-] (76. L. Loucký [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 54. I. Samek , 69. M. Karafiát , 71. F. Holub - 72. R. Macek .
Hráči zápasu: T. Matoušek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MACEK Ivo - MILOTA Tomáš, ZIMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2017 19:52
Zápas skončil 0:1 a Přibyslavice jsou TY. Takže se nedočkaly.