Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník dostal doma bůra od Stařeče


Branky


0

Lipník se v prvním domácím zápase jara dočkal výprasku od Stařeče

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obdrželi tři góly

Zápas začal lépe pro hosty, kteří se dokázali dostat do vedení už v šesté minutě Markem Pislcajkem -0:1. Už od začátku bylo poznat, že obrana domácích nefunguje tak, jak by měla. V následujících minutách nedali hosté domácím ani jednu příležitost k vyrovnání stavu. Ta přišla okolo dvacáté minuty, kdy rozhodčí odpískal penaltu proti hostům. Lipník ji však neproměnil, což ovlivnilo zbytek zápasu. Domácí si sice dokázali vytvořit střelecké šance, avšak hosté trestali jejich chyby. Další dva góly do branky domácích přišly ve čtyřicáté a čtyřicáté páté minutě, o které se postarali Markové, Bříza a Vodička. Do kabin tedy odcházeli hosté se značnou výhodou.

Hosté nadále kralovali

Ve druhém poločase se domácí nedokázali vzpamatovat. Deset minut po začátku dostali čtvrtý gól od Ondřeje Dvořáka a dalších jedenáct minut na to bylo dovršeno pětigólového vedení hostů opět zásluhou Ondřeje Dvořáka. V tomto stavu se domácí zaměřili už spíše na to, aby zápas nedopadl ještě hůře. Hosté měli ještě několik příležitostí, ale ty zůstaly neproměněny, a tak zápas skončil za stavu 5:0 pro hostující Stařeč.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Hosté vyhráli zaslouženě, když nám dali zejména v první půli lekci z produktivity. My jsme neproměnili ani penaltu za stavu 0:1. Musíme na zápas zapomenout a dát se dohromady




Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - A. Matoušek [-] , T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , M. Tretera [-] , T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (46. J. Procházka [-] ) , J. Jonáš [-] (79. L. Žák [-] ) , R. Fišer [-] , A. Kisela [-] , A. Martenek [-] (46. L. Macháček [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (78. P. Gruber [-] ) , M. Kaňka [-] (60. S. Jahoda [-] ) , O. Dvořák [-] (70. J. Dolníček [-] ) , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , V. Smejkal [-] (64. M. Pysk [-] )

ŽK: 32. M. Tretera - 21. V. Smejkal , 41. O. Dvořák .
Hráči zápasu: O. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - HOLÍK David, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.