0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po půli bylo jasno, obránce Čapek dvěma góly pomohl Lokotce k výhře


Branky


0

Novobystřické čekání na první jarní body pokračuje, tentokrát domácí nestačili na budějovickou Loko, když stav 3:0 svítil na ukazateli již po první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čapkovy hvězdné okamžiky

Obrázek zápasu byl od úvodních minut takový, že obrany držely míče, domácí je především nakopávali, což většinou končilo u brankáře Rodena. Lokotka se snažila do hry dostat hrou po zemi. A poměrně brzy šli hosté do vedení, a to po standardní situaci. Vyberte si, který popis branky se vám více líbí – dle slov trenéra vyslal Roman Čapek centr, který propadl až do brány. Slovy samotného střelce to pak bylo takhle: "Kousek za půlkou, utáhnutá střela z přímáku země - vzduch rovnou pod břevno..." Pro stopera Čapka to každopádně byla první branka v sezóně. Ale nezůstalo jen u ní! Podruhé se totiž prosadil Čapek po rohu Khalila hlavou ve 20. minutě, když míč trkl mezi nohy Furdaniče a radoval se z druhé trefy – 0:2.

 

 A před půlí se hosté prosadili potřetí. Po pěkné akci vedené po levé straně byl v roli zakončovatele ve 38. minutě Choutka a bylo to 0:3. Žádnou jinou vyloženou gólovku hosté jinak v první půli neměli, v zakončení byli efektivní. Pak ještě přišla největší šance domácího celku v zápase. Těsně před půlí chybovala Lokáda v defenzivě a domácí forvard postupoval středem sám na bránu, jenomže šanci zahodil a míč poslal jen nad břevno.

Bylo hotovo, nikdo se už nikam nehrnul

Ve druhé půli měli ještě hosté příležitosti k navýšení skóre, když se neprosadil ze své šance Khalil ani Jánošík. Z malého vápna střílel jen vedle tyče Kocar. Nová Bystřice už byla smířena s další porážkou, Lokomotiva se spokojila s tříbrankovým vedením a tak se v nijak závratném tempu dohrálo až do konce.



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Pavel Hanel (trenér): „Do Bystřice jsme odjeli ve stabilní sestavě, kterou teď moc neměníme. Dobře jsme začali a dali jsme poměrně rychlý gól, Čapek pak přidal druhou branku na 2:0. Druhý poločas už byl bez motivace a ve vedru už se jen dohrávalo. Tempo zápasu bylo celkově takové divné. Hráčem zápasu byl určitě stoper Roman Čapek.“



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - R. Čapek [-] , S. Nechuta [-] , J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] - T. Choutka [-] , J. Květoun [-] , D. Kocar [-] - M. Ayeb [-] - M. Růžička [-] (79. P. Kokeš [-] ) , O. Jánošík [-]


ŽK: 82. O. Jánošík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čmucha Karel - KŘÍŽ Karel, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.