Frymburk otočil zápas s Olešnicí


Branky


0
Navrátilec Flöring dvěma góly rozhodl zápas
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Začátek zápasu vyšel lépe hostům z Olešnice. Už v 11. minutě poslal pěknou přihrávku na malé vápno Drtina a nejlepší olešnický střelec Hanzal nezaváhal, 0:1. Frymburk ovšem dokázal ve 23. minutě vyrovnat a navíc krásným gólem, který se musel zhruba stovce přihlížejících diváků líbit. To navrátilec z Rakouska Flöring napřáhl z možná 40ti metrů, balonu také asi trochu pomohl i vítr a skončil za zády bezmocného Janečka, 1:1. Vyrovnání Frymburk nakoplo a do konce poločasu hosty zatlačil. Nicméně gólový efekt to nepřineslo a tak se do šaten odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Obrat domácích

   I na začátku druhé půle měl velmi nadějnou příležitost Hanzal, když se řítil sám na Vítka. Ke smůle hostí si ovšem s nabízenou šancí neporadil a tak zaúřadovalo staré známé nedáš - dostaneš. Z následného protiútoku dokázal Frymburk přetažený centr vrátit někam na penaltu kde byl znovu Flöring a střelou kolem gólmana k tyči otočil zápas, 2:1. Frymburský navrátilec mohl zkompletovat i hattrick, ale v šanci poblíž malého vápna nezamířil přesně. I tak jeho dva góly stačily k tomu aby Frymburk podruhé v sezóně porazil Olešnici, tentokrát 2:1. Příští týden čeká Frymburk těžký zápas a ve šlágru kola se představí v Bavorovicích. Olešnice doma přivítá Dříteň, která ji o bod přeskočila.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Myslím, že výhra je zasloužená a mohla být i vyšší. Soupeř přijel evidentně jen bránit a zdržovat. Vedoucí gól jim hrál do karet a zdržovali. Naši bránu de facto neohrozili, možná jen ze standardek. Vyzdvihnout si dneska zaslouží dvougólový střelec Flöring a také Šisler, který hraje s přehledem.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (vedoucí mužstva hosté): Řekl bych, že se to vyvíjelo jako remízový zápas. Bohužel soupeř dal o gól navíc. Začali jsme dobře a brzy vedli. Po vyrovnání měli domácí převahu. I druhou půli jsme začali aktivně, ale velkou šanci jsme neproměnili a domácí naopak z brejku zápas otočili. Snažili jsme se, měli nějaké šance, ale vyrovnat jsme nedokázali. Dobrý zápas odehrál Drtina a Horelica.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Račák [-] , R. Mertl [-] , J. Ribár [-] - M. Flöring [-] , T. Kaňa [-] , E. Koršala [-] , J. Šisler [-] - D. Račák [-] , L. Matúš [-] , J. Rillich [-] -

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - S. Drtina [-] , M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , O. Husa [-] - M. Buřič [-] , B. Bahenský [-] , D. Chovanec [-] , R. Horelica [-] - L. Lenk [-] , M. Hanzal [-] -

ŽK: 45. R. Mertl , 66. J. Šisler .
Hráči zápasu: J. Šisler , M. Flöring - S. Drtina , R. Horelica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - TOUCHA Matěj, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.