M. Michálek 7. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice otočily duel s rezervou Malše Roudné


Branky


20

Na Doprastav stadionu se představil lídr I. B třídy, který v jarní části zatím ani jednou nezaváhal a jasně kráčí za návratem o patro výš. S malšany měl hodně práce a obrat dokonal dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřijemný soupeř čekal Lhenice. To se potvrdilo a rezerva Malše Roudné jim byla nepříjemným soupeřem. Navíc šla do vedení brankou z pokutového kopu, kterou proměnil Matyáš Michálek. Vedoucí celek tabulky, ale stihl do poločasu vyrovnat. Prodloužený míč od Michala Maháka si našel Zdeněk Jedlička a vyrovnal 1:1. 

V druhém poločase fauloval brankář Šimon Hošna hostujícího hráče a byla nařízena penaltu. Šimon Hošna ji zlikvidoval. Vypadalo to, že zápas skončí remízou, ale dvě minuty před koncem rozhodl David Jirkovský. Lhenice tak vezou další body a zvyšují svůj náskok v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Věděli jsme, že nás bude čekat těžké utkání a to se také potvrdilo. Podařil se nám však vstup do zápasu a od 7. minuty jsme vedli 1:0, když pokutový kop po faulu na Budína proměnil Michálek. Dál jsme plnili úkoly neinkasovat a soustředili jsme se na bránění se snahou o protiútoky. Ve 29. minutě jsme bohužel propadli při hlavičkovém souboji, nepohlídali si náběh a bylo vyrovnáno. Do druhého poločasu jsme šli s cílem hlavně neinkasovat, z naší strany hra nebyla ideální, ale dařilo se nám bránit nakopávané balony Lhenic. Při jednom náběhu se ve vápně srazil náš gólman s hostujícím útočníkem a byla z toho penalta. Hošna si však chytil. Bohužel nás to úplně nenakoplo, obraz hry zůstal stále stejný. Soustředili jsme se na bránění a soupeř se nás pokoušel překonat nakopávanými balony. Bohužel jsme to neudrželi až do konce a v 88. minutě jsme soupeři vedoucí branku darovali na zlatém podnose. Nesmyslně jsme na půli rozehráli po ofsajdu na nepřidaného spoluhráče, ztratili jsme balon, nepohlídali si náběh a bylo to 1:2. Bohužel z toho byla druhá prohra za sebou, ale nic se neděje. Budeme dál pracovat jako doteď a zase se určitě zvedneme.“

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér):



Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - D. Hrouda [-] , Š. Kalina [-] , V. König ml. [-] (32. P. Volák [-] ) - L. Skála [-] , O. Hlávka [-] (57. A. Stankay [-] ) , M. Michálek [-] , P. Vařil [-] , J. Tomášek [-] (70. Š. Masák [-] ) - F. Budín [-] , A. Goretki [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , F. Novák [-] , J. Růžička [-] , D. Trojan [-] - Z. Jedlička [-] , I. Štangret [-] (74. J. Růžička [-] ) , P. Prenner [-] , D. Jirkovský [-] - M. Fišer [-] , M. Mahák [-] (89. P. Vincik [-] )

ŽK: 44. P. Volák , 50. P. Vařil , 55. Š. Hošna , 69. A. Stankay - 57. M. Mahák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brych Jiří - FRČEK Filip, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Podzimní zápas gól nepřinesl.
Věřím, že navážeme na skvělou obranu a z Roudného si odvezeme všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů