6:0
(6:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o čtvrté místo jasně pro Suchdol


Branky


0
Hrstka diváků viděla jen necelou půlhodinu fotbalu se šesti góly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětadvacetiminutový zápas

   Duel Suchdola s Frymburkem byl při shodném bodovém zisku přímým soubojem o čtvrté místo v tabulce. Ovšem zhruba čtyříctka přihlížejících diváků se velkého dramatu nedočkala. Velká část frymburského kádru si vydělává na živobytí v sousedním Rakousku a pondělní termín dohrávky ve vzdáleném Chlumu u Třeboně pro ně představoval problém. Hosté i kvůli tomu dali dohromady jen soupisku čítající pouhých sedm hráčů, což jak známo je minimum. Podle toho také dění na hřišti vypadalo. Už ve 3. minutě zápasu otevřel skóre zápasu Jakub Záruba, 1:0. V 5. minutě zvyšoval Gorný na 2:0. Desátá minuta přinesla gólový zápis Kamiše a skóre se změnilo už na 3:0. Poté začal Suchdol s prostřídáváním hráčů. Během sedmi minut se na hřiště dostali hned tři náhradníci. A po dvou minutách na hřišti se mohl radovat z gólů právě první z "čerstvých" hráčů na trávníku Radek Arenberger, 4:0. Pátý gól v síti bezbranného Maliny padl v 18. minutě a postaral se o něj Krejčí, 5:0. Ve 20. minutě se mezi střelce zapsal Dunaj a upravil na 6:0. Hra kočky s myší pokračovala ještě dalších pět minut. Na jakém čísle by se ukazatel skóre zastavil za devadesát minut zůstane jen čirou spekulací. V pětadvacáté minutě se totiž zranil jeden z hostujících hráčů a hlavní arbitr nemohl dle pravidel nechat Frymburk dohrávat v šesti a tak zápas ukončil a označil jej jako nedohraný. Suchdol takové zápasy asi přitahuje. V podobné situaci se ocitl i loni při domácím zápase s Dolním Bukovskem. Oba zápasy s Bukovskem řídil sudí Votava a hráčům Bukovska vždy udělil dvě červené karty. Při utkání v Suchdole Dolní Bukovsko v poločase vystřídalo oba své náhradníky a do šesti hráčů na hřišti se vinou zranění dostalo po osmi minutách druhé půle kdy utkání také za stavu 4:0 skončilo.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Frymburk má spoustu hráčů zaměstnaných v Rakousku a bohužel to nemohl dát dohromady. Nastoupili jen sedmi hráčích a jeden se jim v průběhu poločasu zranil. Takže to nemělo to vůbec význam.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): U nás víc jak polovina mančaftu pracuje v Rakouska. Takže bohužel nastala ta situace, že jsme to na takovou dálku nedali dohromady. Chtěli jsme to alespoň nějakým způsobem odehrát abychom nedostali vysokou pokutu, že jsme se k zápasu nedostavili. Musíme se teď soustředit na sobotu kdy nás čekají Chvalšiny.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Dunaj [-] , M. Heřman [-] , M. Matějček [-] , R. Gorný [-] (21. K. Trmal [-] ) , P. Krejčí [-] , T. Kamiš [-] (14. R. Arenberger [-] ) , J. Brabec [-] , J. Heřman [-] (18. D. Trmal [-] ) , J. Záruba [-] , P. Špale [-]

FC Šumava Frymburk
F. Malina [-] - D. Račák [-] , M. Břečka [-] , J. Pecha [-] , R. Mertl [-] , Z. Vrátil [-] - F. Fatura [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - BEZPALEC Martin, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.