Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň nestačila na Suchdol


Branky


0
Dříteň dostala bůra od Suchdola
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

   Na podzim Dříteň zaskočila Suchdol a přivezla si odtud tři body za výsledek 2:3. Pět branek bylo k vidění i tentokrát jen v jedné bráně. V 8. minutě otevřel skóre po kombinaci střelou z vápna Kamiš, 0:1. V 19. minutě napřáhl z nějakých pětadvaceti metrů kapitán Špale, Hromada toho asi moc neviděl a inkasoval podruhé, 0:2. Dříteň neskládala zbraně a snažila se. Ale Marku Kovaříkovi zabránila radovat se branky tyč Rácikovi svatyně. Nedlouho poté chybovala domácí defenziva a Zárubovu akci dorazil do sítě znovu Kamiš, 0:3. Tím bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. Za tohoto stavu se i oba týmy odebraly do kabin. 

Další dva góly pro Suchdol

   Trvalo jen dvě minuty a Hromada lovil míč ze sítě znovu. Tentokrát zásluhou Bednáře, 0:4. Definitivní podobu výsledku přinesla 65. minuta kdy akci Jakuba Záruby zakončil čerstvě střídající Milan Heřman, 0:5. Domácí se do nějaké šance dostali i ve drzhé půli. V 70. minutě už dokonce i Rácika překonali, ale na brankové čáře ho zaskočil obránce hostů a balon vykopl. Suchdol oplatil Dřítni podzimní porážku a odváží si tři body za debakl 0:5. Dříteň čeká v příštím kole zápas ve Vyšším Brodě. Suchdol bude doma hostit Kaplici. Ještě před tím ho ovšem v pondělí 8.5. čeká domácí dohrávka se Frymburkem.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu domácí): Chvílemi to z naší strany nebylo špatné, ale bohužel jsme dostali góly z ničeho. Suchdol byl samozřejmě fotbalovější, lepší, proto zaslouženě a jasně vyhrál. Už aby byl konec soutěže. Potřebujeme si sednout a vyříkat si co dál. Tohle je o ničem a nemá to hlavu ani patu.Pořád mícháme sestavou, ale stále to není ono.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Hrálo se na nádherném hřišti, řekl bych, že je jedno z nejlepších v soutěži. A to nám také hrálo do karet, protože se chceme prezentovat kvalitním fotbalem. Brzký gól nás uklidnil a pak se nám dařilo přidávat další.Byli jsme o třídu lepší a tak musím pochválit celý mančaft. Mezi jednotlivci pak zaslouží vyzdvihnout Kamiš, Špale a Krejčí.



Sestavy


TJ Dříteň
J. Hromada [-] - V. Pečenka [-] , M. Werner [-] (77. J. Bláha [-] ) , T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] , M. Koudelka [-] (86. P. Kolafa [-] ) - M. Kovařík [-] (63. F. Hošek [-] ) - O. Šíma [-] (56. M. Kovařík [-] ) - R. Vo Son [-] , P. Tupý [-] , O. Moudrý [-] (71. L. Koudelka [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - P. Krejčí [-] (63. M. Heřman [-] ) , T. Kamiš [-] , J. Brabec [-] , M. Bednář [-] , D. Čáp [-] , J. Heřman [-] , Š. Kubašta [-] (46. R. Šebesta [-] ) , A. Arenberger [-] , J. Záruba [-] , P. Špale [-]

ŽK: 59. V. Pečenka .
Hráči zápasu: P. Špale , T. Kamiš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Studený Josef - BARTŮNĚK Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.