0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny si dělí body s Novou Vsí


Branky


0
Ve Chvalšinách gól nepadl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minimum šancí pro hosty

   Chvalšiny mají povedené jaro a mohou už hrát v podstatě v klidu. Naopak Nová Ves na jaře ztratila kontakt z vedoucím duem Bavorovice, Trhové Sviny a musí odrážet útoky týmů za sebou. Sobotní zápas provázelo teplé počasí, které také samotné utkání ovlivnilo. V první půli bylo něco nebezpečnější hosté, kteří se do několika příležitostí dokázali dostat. Nebylo to ovšem nic s čím by si defenziva domácích či gólman Cába nedokázali poradit. Na poločasovou přestávku se tedy odcházelo za nezměněného bezbrankového stavu 0:0.

Druhá půlka rozuzlení nepřinelsa

   Ve druhém poločase se karta trochu obrátila. Mírně aktivnější se tentokrát jevily Chvalšiny. Ve velkém vedru, ale postupně ubývaly síly oběma týmům. Stejně jako Nová Ves v prvním dějství se domácí ve druhé půlce vstřeleného gólu po několika zajímavých příležitostech gólu nedočkali. Po závěrečném hvizdu tedy zůstal stav nezměněný, tedy 0:0. Chvalšiny tak získaly třetí remízu v sezóně díky, které zaokrouhlily počet bodů na třicet. V příštím kole je čeká Kaplice, která stoupá tabulkou vzhůru. Nová Ves remizovala v tomto ročníku už po páté a na třetím místě jí o skóre předskočila Kaplice. V předposledním kole čeká Novou Ves další venkovní zápas a to na hřišti Kamenného Újezdu.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Byl to takový remízový zápas. My jsme neměli snad jedinou vyloženou šanci a soupeř také ne. Navíc v tom horku kluci druhou půli ani nemohli. Myslím, že výsledek je pro obě strany zasloužený. Hráči zápasu jsou Fic a Postl.

TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér hosté): Za teplého počasí, na pěkném hřišti se hrál průměrným fotbal od vápna k vápnu. V první půli jsme měli dvě nebo tři gólovky, ale nedali jsme je. Ve druhé půlce se o zvrat v zápase pokoušeli spíše domácí, ale hrálo se také převážně mezi vápny. V tom horku toho měli všichni dost a remíza je asi nakonec spravedlivá. Myslel jsem, že uhrajeme tři body, ale nedáme šance a nedaří se nám střelecky. To je naše asi největší slabina, dát gól je hrozný problém. Za výkon si dnes zaslouží pochválit Janovský a Vávra.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-] , J. Motz [-] - P. Sluka [-] (75. P. Hynšt [-] ) , P. Sikuta [-] , T. Nymsa [-] (71. J. Fic [-] ) , M. Postl [-] - P. Podskalský [-] (46. P. Zwifelhofer [-] ) , L. Fučík [-] (85. L. Lamač [-] ) -

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - M. Vávra [-] , D. Pech [-] , E. Janeček [-] - Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] , R. Šejba [-] , P. Janovský [-] - V. Brožka [-] (59. F. Hlaváč [-] ) , P. Graman [-] , R. Procházka [-]

ŽK: 69. M. Babinský - 66. Z. Holý , 69. R. Šejba .
Hráči zápasu: J. Fic , M. Postl - M. Vávra , P. Janovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.