5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny roznesly Dříteň mohou slavit postup ze druhého místa


Branky


35. Z. Šafránek , 38. J. Macák , 43. O. Kolář , 76. O. Kolář (p.) , 78. P. Randa
0
Sviny využily zaváhání Lažiště a jako nejlepší tým z druhého místa postupují výš
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle jasně pro domácí

   Trhové Sviny potřebovaly k vytouženému postupu vyhrát a doufat v pomoc druhých týmů. Proti Dřítni začali domácí aktivně a tlačili se do šancí. Hosté však dokázali pozorně bránit a i gólman Lébl přidal několik velmi dobrých zákroků. Asi největší příležitost hostů měl Klimeš po úniku ze strany, ale nezamířil přesně. Spartak se dokázal prosadit až ve 35. minutě, kdy střela jednoho z domácích Léblovi propadla a skákající míč doklepával skoro na brankové čáře Šafránek, 1:0. O tři minuty později střílel Kurali, Lébl jeho pokus vyrazil, ale ke smůle hostů míč propadl k Macákovi jenž zvýšil na 2:0. Ve 43. minutě zahráli domácí roh na přední tyč kde tečí zvýšil na 3:0 kapitán Kolář.

Potvrzení pro Sviny

   Druhá půle pokračoval ve stejném duchu jako ta první. Čtvrt hodiny před koncem se v šestnáctce probíjel Hruška, ale dvojblokem hostujících zadáků byl faulován. I přes protesty hostujících hráčů se kopala penalta, kterou proměnil Kolář, 4:0. O dvě minuty později se prosadil střídající Randa a určil defenitivní podobu výsledku 5:0. Po závěrečném hvizdu přišla chvíle napětí a zjišťování ostatních výsledků. Bavorovice doma nezaváhaly a tak se pozornost upřela na zápas skupiny B mezi Sedlecem a Lažištěm. Ten skončil výhrou Sedlece a Trhové Sviny, tak nahrály o dva body více než právě Lažiště. Mohly tak propuknout postupové oslavy nejlepšího týmu na druhém místě v 1. B. tedy Trhových Svinů.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč domácí): My od začátku kontrolovali hru, Dříteň se snažila o nakopávané míče a hrála dobře dozadu, i když jsme během úvodních 30ti minut měli šance. Ale všechno šlo nahoru nebo si s tím poradil gólman hostí. Vedoucí gól nás uklidnil a do půle jsme přidali ještě dva. Druhou půlku jsme začali stejně jako jsme tu první skončili a pohlídali jsme si to. Přidali jsme čtvrtý gól z penalty, která nebyla rozhodujícím faktorem a pak i pátý gól. Nevím proč se pak i soupeř na hřišti hádal. Musím pochválit celý tým, neměli jsme ani na jednom postu slabinu. Vyzdvihnout si zaslouží kapitán Kolář, dal dva góly, byl aktivní, přidal jednu nebo dvě asistence a dařily se mu centry. Na dálku musíme poděkovat Sedleci, že porazil Lažiště a díky tomu jsme postoupili. Na začátku sezóny jsme s tím takhle nepočítali, že se budeme muset spoléhat na pomoc jiných týmů, asi nám pomohlo i trochu štěstíčko.

TJ Dříteň
Miroslav Vondra (trenér hosté): Soupeř byl určitě herně lepší. Do nějaké třicáté minuty jsme dokázali hrát vyrovnaně a držet stav 0:0 a pak až dostali branky. I když soupeř měl do té doby spousty šancí. Sviny byly opravdu dobré a postup do vyšší soutěže si zasloužily. Pochvalu za dobrý výkon zaslouží gólman Lébl a Pečenka.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] (89. M. Vrábek [-] ) - F. Štrachal [-] , Z. Šafránek [-] , O. Kolář [-] , D. Brůha [-] (71. P. Randa [-] ) , M. Valut [-] , J. Macák [-] (46. M. Chromčák [-] ) , J. Petr [-] , M. Kodras [-] (71. J. Šafránek [-] ) , J. Kurali [-] , A. Perfoll [-] (71. O. Hruška [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , T. Kovařík [-] - M. Tupý [-] (79. F. Hošek [-] ) , R. Vo Son [-] (59. J. Moudrý [-] ) , O. Šíma [-] (87. P. Kolafa [-] ) , L. Pfeffer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (80. J. Bláha [-] )

Hráči zápasu: O. Kolář - V. Pečenka , M. Lébl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cigáň Roman - PICKA Pavel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.