0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil výhrou Mirovic, ty tak stáhly náskok prvního Junioru na pět bodů!


Branky


0

V 21. kole doma hostil Junior z pozice favorita soupeře z popředí tabulky. A Mirovice domácím hned od úvodu zle zatápěly... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Už ve 4. minutě totiž po prohraném souboji na půlce šli tři hráči Mirovic na domácí dva obránce. Šanci zakončil Peterka sřelou vedle tyče. V 6. minutě přišlo druhé varování, když prudký přízemní centr ze strany prošel přes celé vápno a Císařovi chyběl jen krůček,  aby míč dopravil do sítě. Poté se hra vyrovnala a k první šanci se  Strakoničtí dostali ve 20. minutě, když předvedli pěknou akci  V. Šrámek s Liškou, který ze strany přetaženým centrem našel nabíhajícího Maršalu, a jeho pohotová střela volejem trefila obránce a míč skončil mimo branku - rohový kop. Do konce poločasu se hra přelévala a když došlo k zakončení, tak vždy mimo tyče.

Bouřka ovlivnila zápas

O poločasové přestávce se nad strakonickým trávníkem přehnala bouře a na hřišti se vytvořily na mnoha místech jezírka, se kterými měli oba soupeři z kraje druhého poločasu velké problémy, ale bojovnosti na obou stranách to neubralo. První brankovou příležitost měli domácí a to v 53. minutě, když se postavil k trestnému kopu dva metry za hranicí vápna Kagui a jeho parádní střelu přes zeď do šibenice vyrazil ještě parádnějším zákrokem Čejdík na rohový kop. V 70. minutě střídající Převrátil se dostal do brejku a jeho zakončení mířilo do tyče. Když už se zdálo, že oba soupeři si body rozdělí, tak přišla předposlední minuta zápasu, kdy hosté dostali výhodu trestného kopu a její autor Převrátil ho zahrál tak šikovně, že balon na mokrém terénu skočil před Reiserem a ten ho stačil vyrazit před sebe, kde byl dobíhající Huleš, který balon vrátil do sítě a tak se zrodila druhá prohra na domácím hřišti.

Statistiky

Rohy :     6 : 3

 

 

Střely na branku :  2 : 4



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] , S. Šíp [-] , M. Boukalík [-] , J. Ouška [-] (71. D. Gondek [-] ) - O. Kagui [-] (87. J. Mikeš [-] ) , V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] - J. Liška [-] (68. J. Šteflíček [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Maršala [-] (79. P. Kratochvíl [-] )

SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - R. Peterka [-] (91. F. Boukal [-] ) , S. Harbáček [-] (60. J. Převrátil [-] ) , P. Krušina [-] (60. J. Hřídel [-] ) , A. Kazák [-] , P. Kvěch [-] (79. K. Sláma [-] ) , J. Císař [-] , M. Mrlina [-] , V. Jelínek [-] , K. Mařík [-] , M. Huleš [-]

ŽK: 81. J. Šteflíček - 58. K. Mařík , 91. R. Peterka .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - ONDŘEJ Adam, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.